Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Alaçam Köylerinden, Dünya Şampiyonluğu için yola çıkan çocuklar

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 28.04.2024 - 19:08, Güncelleme: 28.04.2024 - 19:11
 

Alaçam Köylerinden, Dünya Şampiyonluğu için yola çıkan çocuklar

Alaçam, Alaçamspor Bocce Takımı, Antalya/Kemer'de Türkiye Şampiyonasında Zafer Kazandı!
  Antalya/Kemer'de düzenlenen Petank Türkiye Şampiyonası'nda Samsun'u temsil eden Alaçamspor Bocce Takımı, muhteşem bir performans sergileyerek büyük başarı elde etti. İşte detaylar: Tek Genç Erkeklerde: Görkem DURAN Türkiye Şampiyonu  Yusuf Emre Boyun Türkiye Üçüncüsü  Altın Nokta Genç Bayanlarda: Aleyna KAPUSUZ Türkiye İkincisi  Nur Hatun ÇAVUŞ Türkiye Üçüncüsü  Genç Bayan Takımlarda: Edanur KIR, Elif Güney, Yağmur TOSUN, Zehra Büyük Türkiye Birincisi Genç Erkek Takımlarda: Görkem DURAN, Cumhur Azmi İNCE, Yusuf Emre BOYUN, Samet ALKAN Türkiye Birincisi Tek Büyük Bayanlar Kategorisinde: Merve DENİZ Türkiye Birincisi Büyük Bayanlar Altın Nokta: Merve DENİZ Türkiye Birincisi Büyük Bayan Takımlar: Alaçamspor Bocce Takımı Türkiye Üçüncüsü Beden eğitimi öğretmeni ve Bocce Milli takım antrenörü Gökhan BOZDEMİR Petank Türkiye şampiyonasına çok iyi hazırlandık. Allah bize bir mucize nasip etti. 5 farklı kategoride Türkiye Şampiyonluğu aldık. Alaçam ın köylerinde yaşayan bu çocuklar 2022 yılında ülkemize İspanya Palma del Malarco da Avrupa şampiyonluğu getirdi. İnşallah bu sene ülkemize Dünya şampiyonluğunu getirmek en büyük arzumuz olacak.  12 sporcum milli takım seçmelerine gitmeyi hak kazandı. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder. Milli takım seçmelerinde başarılar dilerim. Bize destek veren herkese şahsım ve sporcularım adına çok teşekkür ediyorum.
Alaçam, Alaçamspor Bocce Takımı, Antalya/Kemer'de Türkiye Şampiyonasında Zafer Kazandı!

 

Antalya/Kemer'de düzenlenen Petank Türkiye Şampiyonası'nda Samsun'u temsil eden Alaçamspor Bocce Takımı, muhteşem bir performans sergileyerek büyük başarı elde etti. İşte detaylar:

Tek Genç Erkeklerde:

  • Görkem DURAN Türkiye Şampiyonu 
  • Yusuf Emre Boyun Türkiye Üçüncüsü 

Altın Nokta Genç Bayanlarda:

  • Aleyna KAPUSUZ Türkiye İkincisi 
  • Nur Hatun ÇAVUŞ Türkiye Üçüncüsü 

Genç Bayan Takımlarda:

  • Edanur KIR, Elif Güney, Yağmur TOSUN, Zehra Büyük Türkiye Birincisi

Genç Erkek Takımlarda:

  • Görkem DURAN, Cumhur Azmi İNCE, Yusuf Emre BOYUN, Samet ALKAN Türkiye Birincisi

Tek Büyük Bayanlar Kategorisinde:

  • Merve DENİZ Türkiye Birincisi

Büyük Bayanlar Altın Nokta:

  • Merve DENİZ Türkiye Birincisi

Büyük Bayan Takımlar:

  • Alaçamspor Bocce Takımı Türkiye Üçüncüsü

Beden eğitimi öğretmeni ve Bocce Milli takım antrenörü Gökhan BOZDEMİR Petank Türkiye şampiyonasına çok iyi hazırlandık.
Allah bize bir mucize nasip etti. 5 farklı kategoride Türkiye Şampiyonluğu aldık.

Alaçam ın köylerinde yaşayan bu çocuklar 2022 yılında ülkemize İspanya Palma del Malarco da Avrupa şampiyonluğu getirdi. İnşallah bu sene ülkemize Dünya şampiyonluğunu getirmek en büyük arzumuz olacak. 
12 sporcum milli takım seçmelerine gitmeyi hak kazandı. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder. Milli takım seçmelerinde başarılar dilerim. Bize destek veren herkese şahsım ve sporcularım adına çok teşekkür ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.