Bafra Türk Eğitim-Sen (TES) Gönüllerde!

Bafra İlçe Başkanı Feyyaz Yörük, Türk Eğitim-Sen (TES), taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı. "BAFRA TES HER YERDE" sloganı ile meslektaşlarımızın yanlarında, dillerinde ve gönüllerinde olduk. Ayırmadan, ayrışmadan, yorulmadan, usanmadan gece gündüz çalışarak, üstüne koyarak ilerledik Bafra’da sendikacılığa yeni bir bakış açısı kazandırdık.

TES'in bu başarısının arkasında yoğun emek ve kararlılık olduğunu söyleyen Yörük,  Üyelerimizden aldığımız güçle, değerlerimizden ödün vermeden üyelerimizin haklarını korumaya ve her daim onların yanında olmaya devam edeceğiz. Bu başarıda en büyük pay sahibi olan okul temsilcilerimize, yönetim kurulu üyelerimize, kadın komisyonu üyelerimize, istişare kurulu üyelerimize ve kalbi Türk Eğitim-Sen için atan tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ederiz. Biz büyük ve güçlü bir aileyiz!

Yönetim Kurulundan Teşekkür Mesajı

Yönetim kurulu , yaptığı açıklamada, "Üyelerimizin bizlere duyduğu güven ve destek sayesinde bu noktaya geldik. Her bir üyemize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Okul temsilcilerimiz, kadın komisyonu üyelerimiz ve istişare kurulu üyelerimiz, hep birlikte el ele vererek büyük bir başarıya imza attık" dedi.

Gelecek Hedefler

Bafra TES, gelecek dönemde de aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğini vurguladı. Üyelerinin haklarını savunmanın yanı sıra, eğitim kalitesini artırmak ve eğitim çalışanlarının çalışma koşullarını iyileştirmek için de çaba göstereceklerini belirtti.

Bafra TES, "Büyük ve güçlü bir aileyiz" sloganıyla, tüm eğitim çalışanlarının gönlünde yer etmeye ve onlarla birlikte büyümeye devam edecek. Bu başarı, sendika ve üyeleri arasındaki güçlü bağın ve dayanışmanın bir sonucudur.