Bafra'da Gençlik Haftası Çoşku ile kutlanıyor.

Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen 15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinliği seyircilerden büyük beğeni topladı.

Etkinlik Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Dil eğitimleri atölyesi İşaret dili Öğretmeni Dilara Aksoy ve grubunun gösterisi seyircilerden tam not aldı. Ardından Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi genç gönüllülerinden Çağla Koçağı sonsuz koşu adlı şiiri Eda Tara ise gençliğe hitabeyi seslendirdi.

Seyircileri Kendilerine Hayran Bıraktılar

Müzik öğretmeni İsmet Özkan ve müzik atölyesi öğrencilerinin düzenlemiş olduğu konserde Duydum ki unutmuşsun, aleni aleni, büklüm büklüm ve elfida eserleri seyircileri kendilerine hayran bıraktılar.

Etkinlik sağlıklı yaşam ve spor gösterileri ile devam etti. Hakan Emirzeoğlu, Yavuz Nacak, Berna Yılmaz önderliğinde tekwando, Güreş dalında Hasan Bircan, Wushu kungfu dalında ise Zübeyde Bedir’in gösterileri ile sona erdi.

Etkinliğe Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi Müdürü Selim Erdoğan aileler ve çocuklar katıldı.