Bafraspor teknik heyet ve futbolcular ile sözleşmeler imzalandı

Samsun süper Amatör ligi A grubunda mücadele edecek olan 1930 Bafraspor Başkanı Gökhan Göz teknik heyet ve Futbolcularla Aybelya tatil Köyünde bir araya gelerek toplu sözleşme imzaladı.

Şampiyonluk parolası ile yola çıkan 1930 Bafraspor Başkanı Gökhan Göz teknik heyet ve futbolcularla Aybelya tatil Köyünde bir araya gelerek toplu sözleşme imzaları atıldı.

‘HEMŞERİLERİM BAYRAKLARI HAZIRLAYIN’’

1930 Bafraspor Başkanı Gökhan Göz, Biz ilk geldiğimiz günden bu yana ne söz verdiysek hepsini tutuyoruz, önce tesislerimizi yenileyeceğimizin teminatını verdik ve tesislerimiz hızlı bir şekilde yeniden inşa ediliyor. Futbolcularımızın toplu sözleşmelerini ise teknik heyetimiz ile birlikte dün akşam gerçekleştirdik ve tüm futbolcularımızı mental olarak hazır durumuna getirdik. Kamp hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor.

‘’FUTBOLCULARIMIZIN HIRSI BİZLERİ MUTLU EDİYOR’’

Bafraspor’un idmanlarını yakından takip ettiğini söyleyen Göz, Takımımızla beraber neredeyse her gün beraberim, her gün antrenmanlara katılıyor ve futbolcularımızla tek tek ilgileniyorum. Futbolcuların antrenmanlarında ki hırsı, inancı beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Ve tüm Bafralılar sezon sonunda görecek bu takım büyük  fark ile şampiyon olacak’ dedi.