Gelenek Bozulmadı: Samsun Alaçam'da Bocce Grup Müsabakaları

24-25 Mayıs tarihlerinde Samsun’un Alaçam ilçesinde düzenlenen Okul Sporları Bocce Grup Müsabakaları, iki gün boyunca çekişmeli maçlara sahne oldu. 16 kız ve 19 erkek takımının katıldığı müsabakalarda, Samsun ilini temsil eden Alaçamspor Bocce takımının altyapısını oluşturan Şadiye Muzaffer Turhan Anadolu Lisesi genç kız ve erkek takımları büyük bir başarıya imza attı. Her iki takım da bocce petank ve volo basamak kategorilerinde grup birincisi oldu.

Beden eğitimi öğretmeni ve Bocce Milli Takım Antrenörü Gökhan Bozdemir, sporcularının bu yıl birçok branşta Türkiye Şampiyonluğu yaşadığını belirtti. Bozdemir, "Aylarca okul sporları grup ve Türkiye şampiyonasına hazırlandık. 3-4 Haziran tarihlerinde Aydın İncirliova’da yapılacak Bocce Türkiye Şampiyonası'nda Samsun ilini temsil edeceğiz. İnşallah Türkiye Şampiyonu olarak Aydın’dan döneriz," dedi.

Bozdemir ayrıca, Temmuz ayında yapılacak Milli Takım seçmelerine daha fazla sporcu ile katılmayı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeyi hedeflediklerini ifade etti. Destek veren herkese teşekkürlerini sunan Bozdemir, sporcularının azmi ve çalışmalarının karşılığını alacağına inandığını belirtti.