Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Ayşe Parlak Dualarla Uğurlandı

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 27.07.2024 - 11:01, Güncelleme: 27.07.2024 - 11:01
 

Ayşe Parlak Dualarla Uğurlandı

Parlak Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Parlak’ın annesi Ayşe Parlak vefat etti.
Parlak Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Parlak’ın annesi Ayşe Parlak vefat etti. Parlak Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Parlak, Hasan Parlak, Bilal Parlak, Nurten Parlak, Nazmiye Toprak ve İlve Dülger’in muhterem anneleri olan Ayşe Parlak’ın vefatı, ailesi ve sevenlerini derinden üzdü. Merhume Ayşe Parlak’ın cenazesi, Samsun Büyük Camiinde kılınan ikindi namazı sonrasında alınan helalliğin ardından Samsun Kıranköy Mezarlığındaki aile kabristanlığına defnedildi. Cenaze törenine ailesi, yakınları ve çok sayıda seveni katıldı.
Parlak Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Parlak’ın annesi Ayşe Parlak vefat etti.

Parlak Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Parlak’ın annesi Ayşe Parlak vefat etti. Parlak Grup Yönetim Kurulu Başkanı Osman Parlak, Hasan Parlak, Bilal Parlak, Nurten Parlak, Nazmiye Toprak ve İlve Dülger’in muhterem anneleri olan Ayşe Parlak’ın vefatı, ailesi ve sevenlerini derinden üzdü.

Merhume Ayşe Parlak’ın cenazesi, Samsun Büyük Camiinde kılınan ikindi namazı sonrasında alınan helalliğin ardından Samsun Kıranköy Mezarlığındaki aile kabristanlığına defnedildi. Cenaze törenine ailesi, yakınları ve çok sayıda seveni katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.