Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafra Kaymakamlığı'na Dr. Mustafa Altınpınar atandı

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 02.07.2024 - 10:05, Güncelleme: 02.07.2024 - 10:05
 

Bafra Kaymakamlığı'na Dr. Mustafa Altınpınar atandı

Bafra Kaymakamlığı'na Cevdet Ertürkmen'in yerine İstanbul Beylikdüzü kaymakamı Dr. Mustafa Altınpınar atandı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla kaymakam atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı. Atama kararlarına göre, Bafra Kaymakamlığına İstanbul Beylikdüzü Kaymakamı Dr. Mustafa Altınpınar atandı. 1974 yılında Sivas’ta dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini burada tamamladı. 1996 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Emniyet Genel Müdürlüğü ve Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde çeşitli birimlerde Komiser Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra yeterlilik sınavını vererek Kaymakamlık mesleğine girdi. Sırasıyla; Mardin – Yeşilli Kaymakamlığı, Isparta – Sütçüler Kaymakamlığı, Diyarbakır – Dicle Kaymakamlığı görevlerini tamamladı.  Şule hanımla evli olan Altınpınar evli ve iki çocuk babasıdır.
Bafra Kaymakamlığı'na Cevdet Ertürkmen'in yerine İstanbul Beylikdüzü kaymakamı Dr. Mustafa Altınpınar atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla kaymakam atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı. Atama kararlarına göre, Bafra Kaymakamlığına İstanbul Beylikdüzü Kaymakamı Dr. Mustafa Altınpınar atandı.

1974 yılında Sivas’ta dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini burada tamamladı. 1996 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. Emniyet Genel Müdürlüğü ve Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde çeşitli birimlerde Komiser Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra yeterlilik sınavını vererek Kaymakamlık mesleğine girdi. Sırasıyla; Mardin – Yeşilli Kaymakamlığı, Isparta – Sütçüler Kaymakamlığı, Diyarbakır – Dicle Kaymakamlığı görevlerini tamamladı.  Şule hanımla evli olan Altınpınar evli ve iki çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.