Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Hamit Kılıç, babalar günü mesajı

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 15.06.2024 - 09:14, Güncelleme: 15.06.2024 - 09:14
 

Hamit Kılıç, babalar günü mesajı

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Babalar Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Kılıç, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Hayat boyu varlıklarıyla bize güç veren, gölgesinde güvenle yaşadığımız, yüreklerinde taşıdıkları merhamet, iyilik, güzellik, sabır, adalet ve eşitlik gibi erdemlerle yolumuzu aydınlatan babalarımız hayat zenginliğimizdir. Bizler, yaşam ormanlarımızın ulu çınarları olan babalarımızın haklarını ne yapsak ödeyemeyiz.  Bu yüzden onları sadece bir gün değil her gün hatırlamalı, ihtiyaçlarını gözetmeli, gönüllerini almalı ve değerli olduklarını hissettirmeliyiz. Evlat olarak babalarımıza vereceğimiz en güzel hediye vatana, millete hayırlı evlatlar olmaktır. Bu duygu ve düşüncelerim ile; Daima elimizden tutan tüm babalarımızın Babalar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor; başta kendi babam olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm babalarımızı rahmetle anıyorum.
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Babalar Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Kılıç, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Hayat boyu varlıklarıyla bize güç veren, gölgesinde güvenle yaşadığımız, yüreklerinde taşıdıkları merhamet, iyilik, güzellik, sabır, adalet ve eşitlik gibi erdemlerle yolumuzu aydınlatan babalarımız hayat zenginliğimizdir.

Bizler, yaşam ormanlarımızın ulu çınarları olan babalarımızın haklarını ne yapsak ödeyemeyiz.  Bu yüzden onları sadece bir gün değil her gün hatırlamalı, ihtiyaçlarını gözetmeli, gönüllerini almalı ve değerli olduklarını hissettirmeliyiz. Evlat olarak babalarımıza vereceğimiz en güzel hediye vatana, millete hayırlı evlatlar olmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerim ile;

Daima elimizden tutan tüm babalarımızın Babalar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor; başta kendi babam olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm babalarımızı rahmetle anıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.