Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Yiğitalan Köyü'nde Coşkulu Keşkek ve Piknik Şenliği

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 29.06.2024 - 09:58, Güncelleme: 29.06.2024 - 10:04
 

Yiğitalan Köyü'nde Coşkulu Keşkek ve Piknik Şenliği

Yiğitalan ve Civarı Yardımlaşma ve Dayanışma Deneği tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen keşkek ve piknik şenliği düzenlendi.
Yiğitalan ve CivarııYardımlaşma ve Dayanışma Deneği tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen keşkek ve piknik şenliği düzenlendi. Yiğitalan ve civar köylerindeki yardımlaşma ve dayanışma ruhunu pekiştiren "Yiğitalan ve Civarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği" tarafından düzenlenen 3. Keşkek ve Piknik Şenliği, büyük ilgi gördü. Şehir içinden ve dışından yüzlerce kişi, geleneksel etkinliğe katılarak unutulmaz bir gün geçirdi. Bu yılın ayrı bir heyecanı ise ilk kez düzenlenen ağalık ihalesiydi. İhaleyi, Demir Kardeşler Besi Çiftliği sahibi iş insanı Ahmet Demir kazandı. Demir'in büyük bir heyecanla aldığı ağalık, şenliğe ayrı bir renk kattı. Şenlikteki güleryüzlü insanların bir araya gelmesi, köy kültürünün ve yardımlaşma geleneğinin önemli bir örneği olarak dikkat çekti. Yiğitalan ve çevresindeki köylerin birlik ve beraberliğini pekiştiren etkinlik, katılımcılardan tam not aldı.    
Yiğitalan ve Civarı Yardımlaşma ve Dayanışma Deneği tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen keşkek ve piknik şenliği düzenlendi.

Yiğitalan ve CivarııYardımlaşma ve Dayanışma Deneği tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen keşkek ve piknik şenliği düzenlendi.

Yiğitalan ve civar köylerindeki yardımlaşma ve dayanışma ruhunu pekiştiren " Yiğitalan ve Civarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği" tarafından düzenlenen 3. Keşkek ve Piknik Şenliği, büyük ilgi gördü. Şehir içinden ve dışından yüzlerce kişi, geleneksel etkinliğe katılarak unutulmaz bir gün geçirdi.

Bu yılın ayrı bir heyecanı ise ilk kez düzenlenen ağalık ihalesiydi. İhaleyi, Demir Kardeşler Besi Çiftliği sahibi iş insanı Ahmet Demir kazandı. Demir'in büyük bir heyecanla aldığı ağalık, şenliğe ayrı bir renk kattı.

Şenlikteki güleryüzlü insanların bir araya gelmesi, köy kültürünün ve yardımlaşma geleneğinin önemli bir örneği olarak dikkat çekti. Yiğitalan ve çevresindeki köylerin birlik ve beraberliğini pekiştiren etkinlik, katılımcılardan tam not aldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.