Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafraspor'un Alt Yapı Geleceği: İhmal Edilen Genç Yetenekler

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 30.04.2024 - 22:40, Güncelleme: 30.04.2024 - 22:52
 

Bafraspor'un Alt Yapı Geleceği: İhmal Edilen Genç Yetenekler

Genç futbolcuların gelişimine katkı sağlayan 1930 Bafraspor’un alt yapısı U13 takımı, U13 Futbol Ligi'nde yer almıyor.
Bafra'nın genç sporcularının geleceği açısından alt yapı çalışmaları büyük bir öneme sahip. Bu ligin genç futbolcular için önemli bir platform olduğu düşünüldüğünde, Bafraspor'un eksikliği genç yeteneklerin potansiyelini gösterebileceği bir fırsat ise kaçırılıyor. Yeni sezonda, yeni yönetim ve yeni teknik kadro ile yola çıkan 1930 Bafraspor kurulduğu bu günden bu yana alt yapıya önem vermiş, kurulduğu günden bu yana ise Türk Futbol tarihine sayısız futbolcular kazandırmıştır. A takımı ile Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselmek için trilyonlar harcasa da alt yapıda ki çocuklarımıza sahip çıkılmadı ve altyapı tamamen kapatılma noktasına geldi. Fatih Yıldız ve Atakan Alaçamlı döneminde bile tüm olumsuzluklara rağmen alt yapıdaki çocuklar ihmal edilmedi ve tüm liglerde varlıkları göstererek sayısız başarılar elde etti.  Gelecekteki başarıları için genç yeteneklerin yetiştirilmesi önemli bir unsur olarak görülüyor. Bu bağlamda, Bafraspor yönetimi ve ilgili tarafların, U13 Futbol Ligi'nde yer alacak bir takım oluşturarak genç futbolcuların gelişimine katkı sağlamaları bekleniyor. Gençlerin spora olan ilgisini artırmak ve onlara daha fazla fırsat sunmak, şehrin sporcu potansiyelini en üst seviyede değerlendirmek adına hayati bir önem taşıyor. U13 fUTBOL LİG'İ TAKIMLARI
Genç futbolcuların gelişimine katkı sağlayan 1930 Bafraspor’un alt yapısı U13 takımı, U13 Futbol Ligi'nde yer almıyor.

Bafra'nın genç sporcularının geleceği açısından alt yapı çalışmaları büyük bir öneme sahip. Bu ligin genç futbolcular için önemli bir platform olduğu düşünüldüğünde, Bafraspor'un eksikliği genç yeteneklerin potansiyelini gösterebileceği bir fırsat ise kaçırılıyor. Yeni sezonda, yeni yönetim ve yeni teknik kadro ile yola çıkan 1930 Bafraspor kurulduğu bu günden bu yana alt yapıya önem vermiş, kurulduğu günden bu yana ise Türk Futbol tarihine sayısız futbolcular kazandırmıştır.

A takımı ile Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselmek için trilyonlar harcasa da alt yapıda ki çocuklarımıza sahip çıkılmadı ve altyapı tamamen kapatılma noktasına geldi. Fatih Yıldız ve Atakan Alaçamlı döneminde bile tüm olumsuzluklara rağmen alt yapıdaki çocuklar ihmal edilmedi ve tüm liglerde varlıkları göstererek sayısız başarılar elde etti. 

Gelecekteki başarıları için genç yeteneklerin yetiştirilmesi önemli bir unsur olarak görülüyor. Bu bağlamda, Bafraspor yönetimi ve ilgili tarafların, U13 Futbol Ligi'nde yer alacak bir takım oluşturarak genç futbolcuların gelişimine katkı sağlamaları bekleniyor. Gençlerin spora olan ilgisini artırmak ve onlara daha fazla fırsat sunmak, şehrin sporcu potansiyelini en üst seviyede değerlendirmek adına hayati bir önem taşıyor.

U13 fUTBOL LİG'İ TAKIMLARI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.