Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Sendika Başkanlarından ‘’Sosyal Denge’’ atağa

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 03.05.2024 - 09:57, Güncelleme: 03.05.2024 - 10:04
 

Sendika Başkanlarından ‘’Sosyal Denge’’ atağa

Geçtiğimiz Meclis Toplantısında memurların ‘’Sosyal Denge’’ ödemeleri iptal edilmişti. Bunun üzerine Samsun Şube Başkanı, Bafra Temsilcisi ve üyeler Parti başkanlarının kapısını çaldı.
  Geçtiğimiz Meclis Toplantısında memurların ‘’Sosyal Denge’’ ödemeleri iptal edilmişti. Bunun üzerine Samsun Şube Başkanı, Bafra Temsilcisi ve üyeler Parti başkanlarının kapısını çaldı. Geçtiğimiz Meclis Toplantısında memurların "Sosyal Denge" ödemeleri iptal edilmişti. Bunun üzerine Türk Yerel Hizmet Sendikası Samsun Şube Başkan Yardımcısı Levent Emirza, Bafra İlçe Temsilcisi Oğuz Arslan ve sendika üyelerinden oluşan bir heyet, Bafra Belediyesi memurlarının sosyal denge konusundaki sorununu çözmek için AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Emin Usta, İYİ Parti İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ömer Özen ve CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin'i ziyaret etti. Ziyaretlerde partilerin belediye meclisi grup başkanvekilleri ve meclis üyeleri de bulundu. Heyet, son olarak Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ı ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Türk Yerel Hizmet Sendikası heyeti ziyaretler hakkında şu bilgileri verdi: Bir önceki belediye meclis toplantısında memur arkadaşlarımızın sosyal denge ödemeleri için yapılan oylamada olumsuz bir sonuç çıkmıştı. Bu durumun düzeltilmesi için partilerimizin başkan ve meclis üyelerini ziyaret ederek bilgi sunduk. Öncelikle siyasi partilerimizin başkanları ve meclis üyelerine teşekkür ediyoruz. Son derece yapıcı ve olumlu görüşmeler gerçekleştirdik. Tüm siyasi partilerimiz ve meclis üyelerimiz önümüzdeki mecliste konu üzerinde çalışacaklarını ve sorunun çözüleceği konusunda bilgi aldık. Heyet, son olarak Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ı ziyaret etti ve görüşmeler hakkında bilgi verdi. Ayrıca,  Kılıç'ın da  bu konuda ki olumlu yaklasımından dolayı kendisine tesekkur ederiz' dedi.  
Geçtiğimiz Meclis Toplantısında memurların ‘’Sosyal Denge’’ ödemeleri iptal edilmişti. Bunun üzerine Samsun Şube Başkanı, Bafra Temsilcisi ve üyeler Parti başkanlarının kapısını çaldı.

 

Geçtiğimiz Meclis Toplantısında memurların ‘’Sosyal Denge’’ ödemeleri iptal edilmişti. Bunun üzerine Samsun Şube Başkanı, Bafra Temsilcisi ve üyeler Parti başkanlarının kapısını çaldı.

Geçtiğimiz Meclis Toplantısında memurların "Sosyal Denge" ödemeleri iptal edilmişti. Bunun üzerine Türk Yerel Hizmet Sendikası Samsun Şube Başkan Yardımcısı Levent Emirza, Bafra İlçe Temsilcisi Oğuz Arslan ve sendika üyelerinden oluşan bir heyet, Bafra Belediyesi memurlarının sosyal denge konusundaki sorununu çözmek için AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Emin Usta, İYİ Parti İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ömer Özen ve CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin'i ziyaret etti. Ziyaretlerde partilerin belediye meclisi grup başkanvekilleri ve meclis üyeleri de bulundu. Heyet, son olarak Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ı ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Türk Yerel Hizmet Sendikası heyeti ziyaretler hakkında şu bilgileri verdi: Bir önceki belediye meclis toplantısında memur arkadaşlarımızın sosyal denge ödemeleri için yapılan oylamada olumsuz bir sonuç çıkmıştı. Bu durumun düzeltilmesi için partilerimizin başkan ve meclis üyelerini ziyaret ederek bilgi sunduk. Öncelikle siyasi partilerimizin başkanları ve meclis üyelerine teşekkür ediyoruz. Son derece yapıcı ve olumlu görüşmeler gerçekleştirdik. Tüm siyasi partilerimiz ve meclis üyelerimiz önümüzdeki mecliste konu üzerinde çalışacaklarını ve sorunun çözüleceği konusunda bilgi aldık.

Heyet, son olarak Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ı ziyaret etti ve görüşmeler hakkında bilgi verdi. Ayrıca,  Kılıç'ın da  bu konuda ki olumlu yaklasımından dolayı kendisine tesekkur ederiz' dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.