Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

1930 Bafraspor taraftarlarından; Sabrımız kalmadı Polat Özkan İstifa

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 07.01.2024 - 18:19, Güncelleme: 07.01.2024 - 18:19
 

1930 Bafraspor taraftarlarından; Sabrımız kalmadı Polat Özkan İstifa

Samsun Süper Amatör A grubu ikinci yarı açılış maçında 1930 Bafraspor kendi evinde Vezirköprü Belediyespor ile 1-1 berabere kalmasının ardından taraftar teknik direktör Polat Özkan'a istifa çağrıları yapıldı.
Samsun Süper Amatör A grubu ikinci yarı açılış maçında 1930 Bafraspor kendi evinde Vezirköprü Belediyespor ile 1-1 berabere kalmasının ardından taraftar  teknik direktör Polat Özkan'a istifa çağrıları yapıldı.  Polat Özkan'ın 1930 Bafraspor'daki görevine başladığı günden bu yana taraftarların tepkisini çeken performansı, bugün oynanan Vezirköprü Belediyespor müsabakasında alınan beraberlik taraftarların sabrını taşırdı. Stadta bulunan taraftarlar, maçın bitiş düdüğü ile birlikte ''Sabrımız kalmadı hoca istifa!'' çağrısı yaptı. Bu tepkilerin yanı sıra, sosyal medyada da istifa talepleri hızla yayılmaya başladı. Taraftarlar, Polat Özkan'ın sadece bugünkü maç değil, sezon boyunca aldığı kararlar ve takımın performansı konusundaki memnuniyetsizliklerini açıkça ifade ettiler. Olayların sadece bu maçla sınırlı kalmadığını. Özkan'ın, 8. haftada oynanan 19 Mayıs Belediyespor karşılaşmasında stadta bulunan taraftarlarla polemiğe girmesi ve bir taraftarı el işareti ile terslemesi, teknik direktör ile taraftarlar arasındaki gerilimi daha da artırmış durumda. Bu gelişmelerin ardından, 1930 Bafraspor yönetiminin teknik direktör Polat Özkan'a karşı taraftarların istifası taleplerine nasıl bir yanıt vereceği belirsizliğini koruyor. 
Samsun Süper Amatör A grubu ikinci yarı açılış maçında 1930 Bafraspor kendi evinde Vezirköprü Belediyespor ile 1-1 berabere kalmasının ardından taraftar teknik direktör Polat Özkan'a istifa çağrıları yapıldı.

Samsun Süper Amatör A grubu ikinci yarı açılış maçında 1930 Bafraspor kendi evinde Vezirköprü Belediyespor ile 1-1 berabere kalmasının ardından taraftar  teknik direktör Polat Özkan'a istifa çağrıları yapıldı. 

Polat Özkan'ın 1930 Bafraspor'daki görevine başladığı günden bu yana taraftarların tepkisini çeken performansı, bugün oynanan Vezirköprü Belediyespor müsabakasında alınan beraberlik taraftarların sabrını taşırdı. Stadta bulunan taraftarlar, maçın bitiş düdüğü ile birlikte ''Sabrımız kalmadı hoca istifa!'' çağrısı yaptı. Bu tepkilerin yanı sıra, sosyal medyada da istifa talepleri hızla yayılmaya başladı. Taraftarlar, Polat Özkan'ın sadece bugünkü maç değil, sezon boyunca aldığı kararlar ve takımın performansı konusundaki memnuniyetsizliklerini açıkça ifade ettiler.

Olayların sadece bu maçla sınırlı kalmadığını. Özkan'ın, 8. haftada oynanan 19 Mayıs Belediyespor karşılaşmasında stadta bulunan taraftarlarla polemiğe girmesi ve bir taraftarı el işareti ile terslemesi, teknik direktör ile taraftarlar arasındaki gerilimi daha da artırmış durumda.

Bu gelişmelerin ardından, 1930 Bafraspor yönetiminin teknik direktör Polat Özkan'a karşı taraftarların istifası taleplerine nasıl bir yanıt vereceği belirsizliğini koruyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.