Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

76 yaşında ki yaşlı teyzenin sır ölümü gün yüzüne çıktı

Gündem 13.09.2024 - 13:39, Güncelleme: 13.09.2024 - 13:54
 

76 yaşında ki yaşlı teyzenin sır ölümü gün yüzüne çıktı

Geçtiğimiz gün Kızılırmak Nehrinde cansız bedeni bulunan 76 yaşındaki Hacer Ozan’ın sır ölümü gün yüzüne çıktı.
Olay, Çarşamba günü Kızılırmak Nehri'ne fotoğraf çekmek için gelen kişinin suda ceset görüp, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermesiyle ortaya çıktı. Ekipler tarafından sudan çıkarılan cesedin bir kadına ait olduğu tespit edildi. Kadının kimliğini belirlemek için çalışma başlatılırken, Muhittin Ozan (77) nehirde bir ceset bulunduğunu duyunca polise gitti. "Eşimle alışverişe çıktım. O eve erken döndü. Ben de daha sonra eve gidince eşimi göremedim, aradım ulaşamadım. Haberlerde bir kadın cesedi bulunduğunu öğrenince geldim" diyen Muhittin Ozan, cesedi teşhis etti. Cesedin Muhittin Ozan'ın eşi Hacer Ozan'a ait olduğu belirlendi. ‘’Yaşlı Teyze İntihar Etti’’ Hacer Ozan’ın ölüm nedeninin araştırılması için önce Samsun Adli Tıp Kurumuna gönderildi daha sonra Bafra Emniyet Müdürlüğü geniş çaplı araştırma yaptı. Araştırmalar neticesinde, yaşlı teyzenin taksiye binip Ada köy yolunda inip kendisini nehre bıraktığı belirlendi.
Geçtiğimiz gün Kızılırmak Nehrinde cansız bedeni bulunan 76 yaşındaki Hacer Ozan’ın sır ölümü gün yüzüne çıktı.

Olay, Çarşamba günü Kızılırmak Nehri'ne fotoğraf çekmek için gelen kişinin suda ceset görüp, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermesiyle ortaya çıktı. Ekipler tarafından sudan çıkarılan cesedin bir kadına ait olduğu tespit edildi. Kadının kimliğini belirlemek için çalışma başlatılırken, Muhittin Ozan (77) nehirde bir ceset bulunduğunu duyunca polise gitti. "Eşimle alışverişe çıktım. O eve erken döndü. Ben de daha sonra eve gidince eşimi göremedim, aradım ulaşamadım. Haberlerde bir kadın cesedi bulunduğunu öğrenince geldim" diyen Muhittin Ozan, cesedi teşhis etti. Cesedin Muhittin Ozan'ın eşi Hacer Ozan'a ait olduğu belirlendi.

‘’Yaşlı Teyze İntihar Etti’’

Hacer Ozan’ın ölüm nedeninin araştırılması için önce Samsun Adli Tıp Kurumuna gönderildi daha sonra Bafra Emniyet Müdürlüğü geniş çaplı araştırma yaptı. Araştırmalar neticesinde, yaşlı teyzenin taksiye binip Ada köy yolunda inip kendisini nehre bıraktığı belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.