Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Her Yağmurda Aynı Manzara: Bafra'da Caddeler Göle Dönüşüyor

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.09.2024 - 11:55, Güncelleme: 19.09.2024 - 17:18
 

Her Yağmurda Aynı Manzara: Bafra'da Caddeler Göle Dönüşüyor

Bafra’da her yağmur yağdığında yaşanan manzara artık değişmeyen bir gerçek haline geldi. İlçede yağışların ardından caddeler ve sokaklar adeta göle dönüyor.
Bafra’da her yağmur yağdığında yaşanan manzara artık değişmeyen bir gerçek haline geldi. İlçede yağışların ardından caddeler ve sokaklar adeta göle dönüyor. Altyapı yetersizlikleri, su tahliye sistemlerinin eksikliği ve yağışların yoğunluğu, ilçede hayatı adeta felç ediyor. Vatandaşlar her yağmurda aynı çileyi çekerken, sorunun çözülmesi için yetkililere çağrıda bulunuyorlar. Ancak bugüne kadar kalıcı bir çözüm bulunabilmiş değil. Son yaşanan yağmur sonrası Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bafra Belediye Meclis Üyesi Turgay Bayrak, duruma bizzat tanıklık etti. Yağan yağmura aldırış etmeyen Bayrak, çizmesini giyip su dolu caddeleri incelemeye çıktı. Tıkanan sokak ve caddeleri yerinde gören Bayrak, durumu sosyal medyada paylaştığı görüntülerle gündeme taşıdı. Görüntülerde Bayrak, suyun neredeyse diz boyuna ulaştığı bazı bölgelerde altyapı yetersizliğine dikkat çekiyor. Bayrak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Bafra'nın altyapı sorunu uzun yıllardır çözülememiş bir problem. Her yağmurda vatandaşlarımız zor durumda kalıyor. Yağmur suyu tahliye sistemlerinin yetersizliği sebebiyle, ilçemizin caddeleri adeta birer göle dönüşüyor. Bu sorunun bir an önce çözülmesi için yetkilileri göreve çağırıyorum. Bafra halkı daha fazla mağdur edilmemeli."  
Bafra’da her yağmur yağdığında yaşanan manzara artık değişmeyen bir gerçek haline geldi. İlçede yağışların ardından caddeler ve sokaklar adeta göle dönüyor.

Bafra’da her yağmur yağdığında yaşanan manzara artık değişmeyen bir gerçek haline geldi. İlçede yağışların ardından caddeler ve sokaklar adeta göle dönüyor. Altyapı yetersizlikleri, su tahliye sistemlerinin eksikliği ve yağışların yoğunluğu, ilçede hayatı adeta felç ediyor. Vatandaşlar her yağmurda aynı çileyi çekerken, sorunun çözülmesi için yetkililere çağrıda bulunuyorlar. Ancak bugüne kadar kalıcı bir çözüm bulunabilmiş değil.

Son yaşanan yağmur sonrası Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bafra Belediye Meclis Üyesi Turgay Bayrak, duruma bizzat tanıklık etti. Yağan yağmura aldırış etmeyen Bayrak, çizmesini giyip su dolu caddeleri incelemeye çıktı. Tıkanan sokak ve caddeleri yerinde gören Bayrak, durumu sosyal medyada paylaştığı görüntülerle gündeme taşıdı. Görüntülerde Bayrak, suyun neredeyse diz boyuna ulaştığı bazı bölgelerde altyapı yetersizliğine dikkat çekiyor.

Bayrak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Bafra'nın altyapı sorunu uzun yıllardır çözülememiş bir problem. Her yağmurda vatandaşlarımız zor durumda kalıyor. Yağmur suyu tahliye sistemlerinin yetersizliği sebebiyle, ilçemizin caddeleri adeta birer göle dönüşüyor. Bu sorunun bir an önce çözülmesi için yetkilileri göreve çağırıyorum. Bafra halkı daha fazla mağdur edilmemeli."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.