Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Ankara'dan Bağdat'a kritik ziyaret

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 13.03.2024 - 16:15, Güncelleme: 13.03.2024 - 16:15
 

Ankara'dan Bağdat'a kritik ziyaret

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, Bağdat'a gidecek.
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, Bağdat'a gidecek. Türkiye-Irak Güvenlik zirvesinde ana gündem terörle mücadele olacak. Bağdat'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Irak ziyareti de ele alınacak.   Aralık 2023’te Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın’ın katılımıyla Türkiye’de düzenlenen Türkiye-Irak Güvenlik Zirvesi’nin bir sonraki toplantısı aynı formatla yarın Bağdat’ta düzenlenecek. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli; görüşmelerde, güvenlik ve askeri işbirliği konuları öncelikli gündem maddesi olacağını dile getirdi. Terörle mücadelede ortak bir anlayış geliştirilmesi ve bu doğrultuda atılabilecek adımlar masada olacak. ERDOĞAN'IN ZİYARETİ ELE ALINACAK Irak-Türkiye petrol boru hattının açılmasına ilişkin talebin yenilenmesi beklenirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Irak ziyaretinin ayrıntıları da ele alınacak    
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, Bağdat'a gidecek.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, Bağdat'a gidecek. Türkiye-Irak Güvenlik zirvesinde ana gündem terörle mücadele olacak. Bağdat'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Irak ziyareti de ele alınacak.

 

Aralık 2023’te Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın’ın katılımıyla Türkiye’de düzenlenen Türkiye-Irak Güvenlik Zirvesi’nin bir sonraki toplantısı aynı formatla yarın Bağdat’ta düzenlenecek.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli; görüşmelerde, güvenlik ve askeri işbirliği konuları öncelikli gündem maddesi olacağını dile getirdi.

Terörle mücadelede ortak bir anlayış geliştirilmesi ve bu doğrultuda atılabilecek adımlar masada olacak.

ERDOĞAN'IN ZİYARETİ ELE ALINACAK

Irak- Türkiye petrol boru hattının açılmasına ilişkin talebin yenilenmesi beklenirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Irak ziyaretinin ayrıntıları da ele alınacak

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.