Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafra’da 20. Sünnet Şöleni Gerçekleştirildi.

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 07.09.2024 - 00:11, Güncelleme: 07.09.2024 - 00:17
 

Bafra’da 20. Sünnet Şöleni Gerçekleştirildi.

Samsun'un Bafra ilçesinde düzenlenen 20. Sünnet Şöleni'nde 35 çocuk sünnet oldu.
Şölen kapsamında çocuklara Kızılırmak Sedde Parkı'nda dualar edildi. Şölende, Hacivat Karagöz oyunu oynandı, Kukla sanatçısı Bafralı Şafak Yılmaz kukla gösterileri yaptı. Bafra Belediyesi Başkanı Hamit Kılıç, Bafra'da sünnet şöleninin geleneksel hale geldiğini kaydederek, her fırsatta ifade ettiğimiz gibi, Bafra bizim evimiz ve biz büyük bir aileyiz. Bu büyük ailenin her bir ferdinin huzuru ve mutluluğunu tesis etmek bizlerin görevleri." diye konuştu. Gönül belediyeciliğinin örneklerini sunmaya gayret ettiklerini belirten Kılıç, "Sünnet, çocuklarımızın ve alilerimizin hayatlarındaki en önemli aşamalardan biri ve bu güzel ana vesile olmak bizler için ayrı bir mutluluk kaynağı. Sünnet olan kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimi yineliyor, kıymetli ailelerine mürüvvetlerini görmelerini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı. Konuşmalardan sonra, Protokol sünnet olan çocuklara hediyelerini takdim etti. Haberin Fotoğrafları için tıklayın
Samsun'un Bafra ilçesinde düzenlenen 20. Sünnet Şöleni'nde 35 çocuk sünnet oldu.

Şölen kapsamında çocuklara Kızılırmak Sedde Parkı'nda dualar edildi. Şölende, Hacivat Karagöz oyunu oynandı, Kukla sanatçısı Bafralı Şafak Yılmaz kukla gösterileri yaptı.

Bafra Belediyesi Başkanı Hamit Kılıç, Bafra'da sünnet şöleninin geleneksel hale geldiğini kaydederek, her fırsatta ifade ettiğimiz gibi, Bafra bizim evimiz ve biz büyük bir aileyiz. Bu büyük ailenin her bir ferdinin huzuru ve mutluluğunu tesis etmek bizlerin görevleri." diye konuştu.

Gönül belediyeciliğinin örneklerini sunmaya gayret ettiklerini belirten Kılıç, "Sünnet, çocuklarımızın ve alilerimizin hayatlarındaki en önemli aşamalardan biri ve bu güzel ana vesile olmak bizler için ayrı bir mutluluk kaynağı. Sünnet olan kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimi yineliyor, kıymetli ailelerine mürüvvetlerini görmelerini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmalardan sonra, Protokol sünnet olan çocuklara hediyelerini takdim etti.

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.