Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafraspor Ladikspor hazırlıklarına başladı

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 29.04.2024 - 17:12, Güncelleme: 29.04.2024 - 17:37
 

Bafraspor Ladikspor hazırlıklarına başladı

1930 Bafraspor 12'İnci hafta karşılaşmasına bugün yaptığı antrenmanla başladı.
1930 Bafraspor, Bal Ligi'ne yükselme Play Off maçlarının 12. haftasında Ladik Belediyespor ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Bu önemli maçın hazırlıkları, Teknik Direktör Ahmet Ertem'in yönetiminde, Bafra Şehir Stadyumu Çim sahasında gerçekleştirilen antrenmanlarla sürdürülüyor. Kaleci Antrenörü Çetin Ünal ise kalecilerle ayrı bir program doğrultusunda bireysel çalışmalar yaptı. Bal Lig Play Off maçlarının 11. haftasında Ladik Belediyespor ile Termespor arasındaki mücadele berabere sonuçlandı ve 1930 Bafraspor için ikincilik umudu doğdu. Bu umudu değerlendirmek isteyen Bafraspor, Ladik Belediyespor'u mağlup ederek ikincilik koltuğuna oturmayı hedefliyor. Zorlu Ladik Belediyespor maçı için hazırlıklar galibiyet üzerine yoğunlaşıyor. Cezalı veya sakat oyuncu bulunmaması da takım için olumlu bir durum.  
1930 Bafraspor 12'İnci hafta karşılaşmasına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

1930 Bafraspor, Bal Ligi'ne yükselme Play Off maçlarının 12. haftasında Ladik Belediyespor ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Bu önemli maçın hazırlıkları, Teknik Direktör Ahmet Ertem'in yönetiminde, Bafra Şehir Stadyumu Çim sahasında gerçekleştirilen antrenmanlarla sürdürülüyor.

Kaleci Antrenörü Çetin Ünal ise kalecilerle ayrı bir program doğrultusunda bireysel çalışmalar yaptı.

Bal Lig Play Off maçlarının 11. haftasında Ladik Belediyespor ile Termespor arasındaki mücadele berabere sonuçlandı ve 1930 Bafraspor için ikincilik umudu doğdu. Bu umudu değerlendirmek isteyen Bafraspor, Ladik Belediyespor'u mağlup ederek ikincilik koltuğuna oturmayı hedefliyor.

Zorlu Ladik Belediyespor maçı için hazırlıklar galibiyet üzerine yoğunlaşıyor. Cezalı veya sakat oyuncu bulunmaması da takım için olumlu bir durum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.