Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafraspor teknik direktör Polat Özkan ile yollarını ayırdı

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 07.01.2024 - 18:44, Güncelleme: 07.01.2024 - 19:26
 

Bafraspor teknik direktör Polat Özkan ile yollarını ayırdı

BafraSpor Başkanı Gökhan Göz, son dakika yaptığı açıklama ile Polat Özkan'ın teknik direktörlük görevinden alındığını duyurdu.
Samsun Süper Amatör Lig ekiplerinden 1930 Bafraspor, teknik direktör Polat Özkan ile yollarının ayrıldığını bildirdi. Kulüpten yapılan açıklamada, 2023-2024 sezonu başında teknik direktörlük görevine getirilen Polat Özkan ile yolların ayırıldığı belirtildi. Polat’a hizmetlerinden dolayı teşekkür edilen açıklamada, şunları kaydedildi: Değerli Bafraspor camiası ve taraftarlarımız; Bugün itibariyle Polat Özkan'ın teknik direktörlük görevinden alınma kararı almış bulunuyoruz. Bu karar, kulübümüzün sportif hedeflerine daha uygun bir strateji izleme amacını taşımaktadır. Polat Özkan'a, görev süresince gösterdiği gayret ve katkıları için içten teşekkür ederim. Kendisi, takımımıza önemli bir enerji katmış ve bu süreçte çeşitli zorluklara karşı başarıyla mücadele etmiştir. Yeni bir döneme adım atarken, kulübümüzü daha üst seviyelere taşıyabilmek adına alınan bu kararın, BafraSpor'un daha parlak bir geleceğe ulaşmasına vesile olacağına inanıyorum. Taraftarlarımızın desteğiyle birlikte, önümüzdeki günlerde başarılı sonuçlara imza atacağımıza olan inancımızı yitirmemeliyiz. Polat Özkan'a hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dilerim Saygılarımla, Gökhan Göz BafraSpor Başkanı  
BafraSpor Başkanı Gökhan Göz, son dakika yaptığı açıklama ile Polat Özkan'ın teknik direktörlük görevinden alındığını duyurdu.

Samsun Süper Amatör Lig ekiplerinden 1930 Bafraspor, teknik direktör Polat Özkan ile yollarının ayrıldığını bildirdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, 2023-2024 sezonu başında teknik direktörlük görevine getirilen Polat Özkan ile yolların ayırıldığı belirtildi.

Polat’a hizmetlerinden dolayı teşekkür edilen açıklamada, şunları kaydedildi:

Değerli Bafraspor camiası ve taraftarlarımız;

Bugün itibariyle Polat Özkan'ın teknik direktörlük görevinden alınma kararı almış bulunuyoruz. Bu karar, kulübümüzün sportif hedeflerine daha uygun bir strateji izleme amacını taşımaktadır.

Polat Özkan'a, görev süresince gösterdiği gayret ve katkıları için içten teşekkür ederim. Kendisi, takımımıza önemli bir enerji katmış ve bu süreçte çeşitli zorluklara karşı başarıyla mücadele etmiştir.

Yeni bir döneme adım atarken, kulübümüzü daha üst seviyelere taşıyabilmek adına alınan bu kararın, BafraSpor'un daha parlak bir geleceğe ulaşmasına vesile olacağına inanıyorum. Taraftarlarımızın desteğiyle birlikte, önümüzdeki günlerde başarılı sonuçlara imza atacağımıza olan inancımızı yitirmemeliyiz.

Polat Özkan'a hizmetleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dilerim

Saygılarımla,
Gökhan Göz
BafraSpor Başkanı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.