Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

BafraSpor'da Birlik Rüzgarları; Hedef Şampiyonluk

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 14.12.2023 - 15:27, Güncelleme: 14.12.2023 - 15:40
 

BafraSpor'da Birlik Rüzgarları; Hedef Şampiyonluk

1930 Bafraspor Teknik Direktörü Polat Özkan yardımcı antrenör Barış Akot ve Futbolcular önemli açıklamalarda bulundular.
Bafraspor'un teknik direktörü Polat Özkan, bugünkü antrenman sonrasında yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "Ankaragücü ÇaykurRize maçıyla belki bir daha göremeyeceğimiz bir olay yaşadık. Tepki şiddetle değil, iletişimle konuşarak seviyeleri ayarlayarak yapmak lazım. Olayı biz şiddetle kınıyoruz. "Tabii ki, Bafra sporu mutlaka şampiyon yapmak için geldik. Bizim hedefimiz bu. Biz BafraSpor'u şampiyon edeceğiz. Ama şampiyonluk hikayesi yazıldığı gün, taraftarımızı tribünde görmek istiyoruz. Başkanımızın hedefiyle şampiyonluk yolunda ilerliyoruz Takım Kaptanı Ali Katırcı ise, "Başkanımızın hedef ve vizyon doğrultusunda hedeflediğimiz yerde şampiyon olarak bitireceğiz." Fiziksel seviyemiz üst düzeyde, şampiyonluk için çalışıyoruz Takımın yardımcı antrenörü Barış Akot ise, "Takımın bulunduğu fiziksel seviye üst düzeyde. Oynadığımız tüm maçlarda rakiplerimiz düştüğünde bile, biz hala fiziksel olarak ayakta kalıyoruz. Taraftarımızla, yönetimimizle, Bafra halkıyla, oyuncu grubuyla beraber, biz teknik heyet olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. İnşallah yolun sonunda da şampiyon oluruz." Liderliği bırakmaya niyetimiz yok, şampiyonluğa odaklandık Bafraspor futbolcusu Batınay Ak ise, "Şampiyonluk yolunda önemli bir adım attık, liderliği aldık. Bafraspor'u hak ettiği yerlere çıkaracağız. Liderliği bırakmaya niyetimiz yok" şeklinde konuştu. Takımın birlikte hareket etme çabası ve taraftarın desteğiyle, şampiyonluk hedefine ulaşmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti.  
1930 Bafraspor Teknik Direktörü Polat Özkan yardımcı antrenör Barış Akot ve Futbolcular önemli açıklamalarda bulundular.

Bafraspor'un teknik direktörü Polat Özkan, bugünkü antrenman sonrasında yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "Ankaragücü ÇaykurRize maçıyla belki bir daha göremeyeceğimiz bir olay yaşadık. Tepki şiddetle değil, iletişimle konuşarak seviyeleri ayarlayarak yapmak lazım. Olayı biz şiddetle kınıyoruz. "Tabii ki, Bafra sporu mutlaka şampiyon yapmak için geldik. Bizim hedefimiz bu. Biz BafraSpor'u şampiyon edeceğiz. Ama şampiyonluk hikayesi yazıldığı gün, taraftarımızı tribünde görmek istiyoruz.

Başkanımızın hedefiyle şampiyonluk yolunda ilerliyoruz

Takım Kaptanı Ali Katırcı ise, "Başkanımızın hedef ve vizyon doğrultusunda hedeflediğimiz yerde şampiyon olarak bitireceğiz."

Fiziksel seviyemiz üst düzeyde, şampiyonluk için çalışıyoruz

Takımın yardımcı antrenörü Barış Akot ise, "Takımın bulunduğu fiziksel seviye üst düzeyde. Oynadığımız tüm maçlarda rakiplerimiz düştüğünde bile, biz hala fiziksel olarak ayakta kalıyoruz. Taraftarımızla, yönetimimizle, Bafra halkıyla, oyuncu grubuyla beraber, biz teknik heyet olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. İnşallah yolun sonunda da şampiyon oluruz."

Liderliği bırakmaya niyetimiz yok, şampiyonluğa odaklandık

Bafraspor futbolcusu Batınay Ak ise, "Şampiyonluk yolunda önemli bir adım attık, liderliği aldık. Bafraspor'u hak ettiği yerlere çıkaracağız. Liderliği bırakmaya niyetimiz yok" şeklinde konuştu. Takımın birlikte hareket etme çabası ve taraftarın desteğiyle, şampiyonluk hedefine ulaşmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
https://www.instagram.com/bafraspor.1930/
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.