Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Hamit Kılıç'tan zabıta haftası mesajı

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 03.09.2024 - 09:23, Güncelleme: 03.09.2024 - 09:23
 

Hamit Kılıç'tan zabıta haftası mesajı

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 1-7 Eylül Zabıta Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 1-7 Eylül Zabıta Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Kılıç, mesajında: “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Zabıta Haftası’nı kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Zabıta ekiplerimiz şehrimizin huzurunu, düzenini ve güvenliğini sağlamak adına gece gündüz demeden fedakârca çalışmakta ve vatandaşlarımızın refahı için büyük bir sorumluluk üstlenmektedir. Şehrimizin tertipli, düzenli ve yaşanabilir olmasında en büyük paylardan biri de zabıtalarımıza aittir. Bafra’mız için her geçen gün hizmet kalitesini artıran ve mesai mefhumu gözetmeden çalışan zabıtalarımız, her zaman vatandaşlarımızın yanında olmuş, bundan sonra da yanında olmaya devam edecektir. Zabıta ekiplerimizin emeği ve çabası, Bafra’nın huzurunu ve güvenliğini korumada vazgeçilmezdir. Gösterdiğiniz bu gayret ve özveriyle, şehrimizin daha güzel ve yaşanabilir bir yer olmasına katkı sağlamaktadır. Bu duygu ve düşüncelerimle; Başta Bafra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’müzdeki zabıta arkadaşlarım olmak üzere bütün zabıta teşkilatımızın Zabıta Haftası’nı kutluyor, görevlerinizde kazasız, belasız, sağlıkla ve huzurla geçecek bir yıl diliyorum.” ifadelerine yer verdi.
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 1-7 Eylül Zabıta Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 1-7 Eylül Zabıta Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Kılıç, mesajında:


“Her yıl olduğu gibi bu yıl da Zabıta Haftası’nı kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Zabıta ekiplerimiz şehrimizin huzurunu, düzenini ve güvenliğini sağlamak adına gece gündüz demeden fedakârca çalışmakta ve vatandaşlarımızın refahı için büyük bir sorumluluk üstlenmektedir.
Şehrimizin tertipli, düzenli ve yaşanabilir olmasında en büyük paylardan biri de zabıtalarımıza aittir.


Bafra’mız için her geçen gün hizmet kalitesini artıran ve mesai mefhumu gözetmeden çalışan zabıtalarımız, her zaman vatandaşlarımızın yanında olmuş, bundan sonra da yanında olmaya devam edecektir. Zabıta ekiplerimizin emeği ve çabası, Bafra’nın huzurunu ve güvenliğini korumada
vazgeçilmezdir. Gösterdiğiniz bu gayret ve özveriyle, şehrimizin daha güzel ve yaşanabilir bir yer olmasına katkı sağlamaktadır. Bu duygu ve düşüncelerimle; Başta Bafra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’müzdeki zabıta arkadaşlarım olmak üzere bütün zabıta teşkilatımızın Zabıta Haftası’nı kutluyor, görevlerinizde kazasız, belasız, sağlıkla ve huzurla geçecek bir yıl diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.