Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Başkan Başar’ın Kurban Bayramı mesajı

Dünya 08.07.2022 - 20:53, Güncelleme: 08.07.2022 - 21:08
 

Başkan Başar’ın Kurban Bayramı mesajı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Kurban Bayramı nedeniyle bayram mesajı yayınladı.
Başar, Mesajında "Bayramlar sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üst düzeye çıktığı günlerdir.Hoşgörünün daha da güçlendiği, birlik ve beraberlik duygularımızın daha da sağlamlaştığı, toplum olarak birbirimize kenetlendiğimiz bir Kurban Bayramını geçirmeyi diliyorum. Bu düşüncelerle Mübarek Kurban Bayramınızı en içten duygularımla kutlar, tüm islamalemine hayırlar getirmesini Yüce Allah 'tan dilerim. Göksel BAŞAR Yönetim Kurulu Başkanı TOBB AB Uyum Komisyonu Başkanı
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Kurban Bayramı nedeniyle bayram mesajı yayınladı.

Başar, Mesajında "Bayramlar sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üst düzeye çıktığı günlerdir.Hoşgörünün daha da güçlendiği, birlik ve beraberlik duygularımızın daha da sağlamlaştığı, toplum olarak birbirimize kenetlendiğimiz bir Kurban Bayramını geçirmeyi diliyorum. Bu düşüncelerle Mübarek Kurban Bayramınızı en içten duygularımla kutlar, tüm islamalemine hayırlar getirmesini Yüce Allah 'tan dilerim.

Göksel BAŞAR
Yönetim Kurulu Başkanı
TOBB AB Uyum Komisyonu Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.