Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Başkan Acar'dan Kurban Bayramı mesajı

Gündem 08.07.2022 - 21:00, Güncelleme: 08.07.2022 - 21:10
 

Başkan Acar'dan Kurban Bayramı mesajı

Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Belediye Başkanı İlyas Acar mesajında; “Bayramları bayram yapan; birlik, beraberlik ve paylaşmaktır. Paylaşarak çoğalacağımız bu bayramın tüm Türk-İslam âlemine ve memleketimize hayır ve bereket getirmesini temenni ederim. Bu vesile ile bayramınızı kutlar, sevdiklerinizle bir arada geçireceğiniz nice bayramlar dilerim.” ifadelerini kullandı.
Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, Kurban Bayramı " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Belediye Başkanı İlyas Acar mesajında; “Bayramları bayram yapan; birlik, beraberlik ve paylaşmaktır. Paylaşarak çoğalacağımız bu bayramın tüm Türk-İslam âlemine ve memleketimize hayır ve bereket getirmesini temenni ederim. Bu vesile ile bayramınızı kutlar, sevdiklerinizle bir arada geçireceğiniz nice bayramlar dilerim.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.