Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Beytullah Şentürk 'Yılın En Başarılı Metafizik Uzmanı' Seçildi

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 29.05.2024 - 00:42, Güncelleme: 29.05.2024 - 01:24
 

Beytullah Şentürk 'Yılın En Başarılı Metafizik Uzmanı' Seçildi

Olcay Kutluca Media tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 14.sü düzenlenen Altın Melek Ödüllerinde ödüller sahiplerini buldu.
Altın Melek Ödül Töreni’nde ‘Yılın En Başarılı Metafizik Uzmanı’ ödülüne layık görülen Beytullah Şentürk, ödül töreninde yaptığı anlamlı konuşma ile dikkatleri üzerine çekti. Ödülünü ünlü sunucu Uğur Arslan ve model Tuğba Özay’ın elinden alan Şentürk, bu ödülün kendisi için bir gurur kaynağı olduğunu belirtti. Şentürk, ödülü almasının ardından yaptığı konuşmada, "Bu ödül benim için bir gurur kaynağı. 24 yıldır büyücüleri yok etmek için uğraşıyorum. İnsanlar bizimle şifayı arıyor, ben de yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu ödülü, şifa verdiğimiz tüm danışanlarımız için alıyorum" ifadelerini kullandı. Konuşması, salondaki davetliler tarafından büyük alkış aldı ve Şentürk’ün motivasyonunu artırdı. Beytullah Şentürk Kimdir? Beytullah Şentürk, metafizik alanında yaptığı çalışmalar ve elde ettiği başarılarla tanınan bir uzmandır. Hem yurtiçinde hem de yurtdışında pek çok araştırma, inceleme ve çalışmaya imza atmıştır. Metafizik Uzmanı Beytullah Şentürk, nöroloji ve psikiyatri alanlarında yürütülen bazı çalışmalara katılarak, bilimsel perspektiflerle metafizik yaklaşımlarını birleştirmiştir. İngiltere’deki Londra Metropoliten Üniversitesi’nde metafizik üzerine konferanslar veren Şentürk, uluslararası platformlarda da bilgi ve deneyimlerini paylaşmıştır. Şentürk, kariyeri boyunca 24 yılını büyücüleri yok etmeye ve insanlara şifa dağıtmaya adamış, bu süreçte sayısız insanın hayatına dokunmuştur. Metafizik dünyasında saygın bir yere sahip olan Beytullah Şentürk, kazandığı bu ödül ile alanındaki başarılarını bir kez daha taçlandırmış oldu. Şentürk’ün elde ettiği bu ödül, metafizik alanındaki çalışmalarının ne denli önemli ve etkili olduğunun bir göstergesidir. Bu başarı, onun insanlara şifa verme misyonunu daha da ileriye taşıyacağına dair güçlü bir motivasyon kaynağı oldu.    
Olcay Kutluca Media tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 14.sü düzenlenen Altın Melek Ödüllerinde ödüller sahiplerini buldu.

Altın Melek Ödül Töreni’nde ‘Yılın En Başarılı Metafizik Uzmanı’ ödülüne layık görülen Beytullah Şentürk, ödül töreninde yaptığı anlamlı konuşma ile dikkatleri üzerine çekti. Ödülünü ünlü sunucu Uğur Arslan ve model Tuğba Özay’ın elinden alan Şentürk, bu ödülün kendisi için bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.

Şentürk, ödülü almasının ardından yaptığı konuşmada, "Bu ödül benim için bir gurur kaynağı. 24 yıldır büyücüleri yok etmek için uğraşıyorum. İnsanlar bizimle şifayı arıyor, ben de yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu ödülü, şifa verdiğimiz tüm danışanlarımız için alıyorum" ifadelerini kullandı. Konuşması, salondaki davetliler tarafından büyük alkış aldı ve Şentürk’ün motivasyonunu artırdı.

Beytullah Şentürk Kimdir?

Beytullah Şentürk, metafizik alanında yaptığı çalışmalar ve elde ettiği başarılarla tanınan bir uzmandır. Hem yurtiçinde hem de yurtdışında pek çok araştırma, inceleme ve çalışmaya imza atmıştır. Metafizik Uzmanı Beytullah Şentürk, nöroloji ve psikiyatri alanlarında yürütülen bazı çalışmalara katılarak, bilimsel perspektiflerle metafizik yaklaşımlarını birleştirmiştir.

İngiltere’deki Londra Metropoliten Üniversitesi’nde metafizik üzerine konferanslar veren Şentürk, uluslararası platformlarda da bilgi ve deneyimlerini paylaşmıştır. Şentürk, kariyeri boyunca 24 yılını büyücüleri yok etmeye ve insanlara şifa dağıtmaya adamış, bu süreçte sayısız insanın hayatına dokunmuştur.

Metafizik dünyasında saygın bir yere sahip olan Beytullah Şentürk, kazandığı bu ödül ile alanındaki başarılarını bir kez daha taçlandırmış oldu. Şentürk’ün elde ettiği bu ödül, metafizik alanındaki çalışmalarının ne denli önemli ve etkili olduğunun bir göstergesidir. Bu başarı, onun insanlara şifa verme misyonunu daha da ileriye taşıyacağına dair güçlü bir motivasyon kaynağı oldu.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.