Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafralı Gençler Milli Takıma Seçildi

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 31.05.2024 - 18:33, Güncelleme: 31.05.2024 - 18:33
 

Bafralı Gençler Milli Takıma Seçildi

Bafrada, kadınlarda Hasan Çakın MTAL Spor Kulübü ve erkeklerde Mimar Sinan MTAL Spor Kulübü olarak yürütülen ragbi çalışmaları devam ediyor.
Bafrada, kadınlarda Hasan Çakın MTAL Spor Kulübü ve erkeklerde Mimar Sinan MTAL Spor Kulübü olarak yürütülen ragbi çalışmaları devam ediyor. Ulusal ve uluslararası arenalarda birçok başarıya imza atan Bafralı gençler, bu sene de milli takıma seçilme başarısı gösterdiler. 13-15 Temmuz tarihlerinde Polonya’da yapılacak olan U-18 Ragbi Avrupa Şampiyonası için kadınlarda Hasan Çakın MTAL Spor Kulübünden Berra Nur Yurt ve Ravza Akyol, erkeklerde ise Mimar Sinan MTAL Spor Kulübünden Serkan Ateş ve Recep Boğaç Aytünür, Ankara’da yapılacak milli takım kampına davet edildi. Bafra Ragbi Kulübü büyük erkeklerde ilk defa milli takıma oyuncu göndermenin mutluluğunu yaşıyor. Bafarlı sporcu Eyüphan Turan, 14-16 Haziran tarihlerinde Hırvatistan’da düzenlenecek Büyükler Ragbi Avrupa Şampiyonası için İstanbul Burhan Felek Kamp Eğitim tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor. Mimar Sinan MTAL Spor Kulübü Başkanı Fazlı Akyüz ve Hasan Çakın MTAL Spor Kulübü Başkanı Yıldıray Baş, hem kadınlarda hem de erkeklerde yakalanan bu başarıların kendilerini mutlu ettiğini belirterek, okul takımı kulüplerinin 2021 yılından bu yana aktif olarak spor branşlarına hizmet ettiğini ifade ettiler. Çocukların bu başarılarında emeği geçen antrenörlere, İlçe Kaymakamına, İlçe Milli Eğitim Müdürüne ve Belediye Başkanına teşekkürlerini sundular.
Bafrada, kadınlarda Hasan Çakın MTAL Spor Kulübü ve erkeklerde Mimar Sinan MTAL Spor Kulübü olarak yürütülen ragbi çalışmaları devam ediyor.

Bafrada, kadınlarda Hasan Çakın MTAL Spor Kulübü ve erkeklerde Mimar Sinan MTAL Spor Kulübü olarak yürütülen ragbi çalışmaları devam ediyor.

Ulusal ve uluslararası arenalarda birçok başarıya imza atan Bafralı gençler, bu sene de milli takıma seçilme başarısı gösterdiler. 13-15 Temmuz tarihlerinde Polonya’da yapılacak olan U-18 Ragbi Avrupa Şampiyonası için kadınlarda Hasan Çakın MTAL Spor Kulübünden Berra Nur Yurt ve Ravza Akyol, erkeklerde ise Mimar Sinan MTAL Spor Kulübünden Serkan Ateş ve Recep Boğaç Aytünür, Ankara’da yapılacak milli takım kampına davet edildi. Bafra Ragbi Kulübü büyük erkeklerde ilk defa milli takıma oyuncu göndermenin mutluluğunu yaşıyor. Bafarlı sporcu Eyüphan Turan, 14-16 Haziran tarihlerinde Hırvatistan’da düzenlenecek Büyükler Ragbi Avrupa Şampiyonası için İstanbul Burhan Felek Kamp Eğitim tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Mimar Sinan MTAL Spor Kulübü Başkanı Fazlı Akyüz ve Hasan Çakın MTAL Spor Kulübü Başkanı Yıldıray Baş, hem kadınlarda hem de erkeklerde yakalanan bu başarıların kendilerini mutlu ettiğini belirterek, okul takımı kulüplerinin 2021 yılından bu yana aktif olarak spor branşlarına hizmet ettiğini ifade ettiler. Çocukların bu başarılarında emeği geçen antrenörlere, İlçe Kaymakamına, İlçe Milli Eğitim Müdürüne ve Belediye Başkanına teşekkürlerini sundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.