Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Öğrencilere Tescilli Bafra Pidesi İkramı

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 20.06.2024 - 11:47, Güncelleme: 20.06.2024 - 12:07
 

Öğrencilere Tescilli Bafra Pidesi İkramı

Bafra Milli Piyango Yurdu öğrencilerine Yurt Müdürü Emin Albayrak pide ikram etti.
Bafra Milli Piyango Yurdu'nda, memleketlerine gidemeyen öğrenciler için özel bir bayram etkinliği düzenlendi. Kurban etinden yapılan ve Bafra’nın tescilli pidesi olarak bilinen lezzet, öğrencilerle paylaşıldı. Etkinlikte öğrenciler, memleketlerinden uzakta olsalar da bayramın sıcak atmosferini hissettiler. Yurt Müdürü Albayrak, "Amacımız, öğrencilere bayramın manevi havasını hissettirmek ve yaklaşan sınavlarında onlara başarı dileklerimizi iletmek" dedi. Öğrenciler, etkinlik sayesinde hem bayramı kutlamanın hem de moral depolamanın mutluluğunu yaşadı. Bafra’nın ünlü pidesi eşliğinde gerçekleşen bayramlaşma, yurtta kalan öğrenciler arasında büyük beğeni topladı. Etkinlik sonunda öğrenciler, Yurt Müdürü Albayrak ve yurtta görevli personellere teşekkür ederek bayramlarını kutladılar.
Bafra Milli Piyango Yurdu öğrencilerine Yurt Müdürü Emin Albayrak pide ikram etti.

Bafra Milli Piyango Yurdu'nda, memleketlerine gidemeyen öğrenciler için özel bir bayram etkinliği düzenlendi. Kurban etinden yapılan ve Bafra’nın tescilli pidesi olarak bilinen lezzet, öğrencilerle paylaşıldı. Etkinlikte öğrenciler, memleketlerinden uzakta olsalar da bayramın sıcak atmosferini hissettiler. Yurt Müdürü Albayrak, "Amacımız, öğrencilere bayramın manevi havasını hissettirmek ve yaklaşan sınavlarında onlara başarı dileklerimizi iletmek" dedi. Öğrenciler, etkinlik sayesinde hem bayramı kutlamanın hem de moral depolamanın mutluluğunu yaşadı.

Bafra’nın ünlü pidesi eşliğinde gerçekleşen bayramlaşma, yurtta kalan öğrenciler arasında büyük beğeni topladı. Etkinlik sonunda öğrenciler, Yurt Müdürü Albayrak ve yurtta görevli personellere teşekkür ederek bayramlarını kutladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.