Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Doktor Çiftin Mutlu Günü: Berk Caner Öten ve Betül Kıncır Evlendi

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 16.07.2024 - 08:31, Güncelleme: 16.07.2024 - 09:17
 

Doktor Çiftin Mutlu Günü: Berk Caner Öten ve Betül Kıncır Evlendi

Bafra Bölge Trafik Memurlarından Yener Öten’in doktor oğlu Berk Caner Öten ve Melih Kıncır’ın doktor kızı Betül Kıncır, hayatlarını birleştirdi.
  Bafra Bölge Trafik Memurlarından Yener Öten’in doktor oğlu Berk Caner Öten ve Melih Kıncır’ın doktor kızı Betül Kıncır, hayatlarını birleştirdi. Samsun Ondokuzmayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Uzman Asistanı olarak görev yapan doktor çift, düğünlerini Bafra Aybelya Tatil Köyü’nde gerçekleştirerek mutlu bir birlikteliğe imza attı. Evlilikte de İşteki Uyumu Yansıtmak İstiyorlar Caner Öten ve Metül Kıncır, iş hayatlarındaki uyumu ve profesyonelliklerini evliliklerine de taşımak istediklerini belirtti. Hem hastalarına şifa olma hem de mesleklerinde başarılı olma hedefi doğrultusunda çalışan çift, işlerinin zorluklarını sevgileri ve mesleklerine olan bağlılıklarıyla aşarak, hastalarının sağlıklarına kavuşmalarını sağlamak için özveriyle çalışıyorlar. “En Önemli Şey, Hastalarımızın Sağlıklı ve Mutlu Ayrılması” Düğün sonrası yapılan açıklamada, Caner Öten, “Eşimle birlikte vatandaşlarımızın sağlıklarına kavuşmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Üniversite yıllarında birbirimize aşık olduk, ancak kariyerimiz için biraz bekleme kararı aldık. Nihayet muradımıza erdik,” dedi. Hastalarla sürekli bilgi alışverişinde bulunduklarını vurgulayan Öten, “Merkez hastane olarak günlerimiz çok yoğun geçiyor, ancak işimizi severek yapıyoruz. Bizim için en önemli şey, insanların hastaneden sağlıklı ve mutlu ayrılabilmeleri,” şeklinde konuştu. Caner Öten ve Metül Kıncır’ın düğün töreni, aileleri ve yakın arkadaşları tarafından büyük bir mutlulukla kutlandı. Evliliklerinin, iş hayatlarındaki başarıları gibi sağlıklı ve mutlu bir şekilde devam etmesi temennisiyle, çiftin yeni hayatlarına birlikte adım atmaları büyük bir heyecan ve coşku ile karşılandı.    
Bafra Bölge Trafik Memurlarından Yener Öten’in doktor oğlu Berk Caner Öten ve Melih Kıncır’ın doktor kızı Betül Kıncır, hayatlarını birleştirdi.

 

Bafra Bölge Trafik Memurlarından Yener Öten’in doktor oğlu Berk Caner Öten ve Melih Kıncır’ın doktor kızı Betül Kıncır, hayatlarını birleştirdi.

Samsun Ondokuzmayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Uzman Asistanı olarak görev yapan doktor çift, düğünlerini Bafra Aybelya Tatil Köyü’nde gerçekleştirerek mutlu bir birlikteliğe imza attı.

Evlilikte de İşteki Uyumu Yansıtmak İstiyorlar

Caner Öten ve Metül Kıncır, iş hayatlarındaki uyumu ve profesyonelliklerini evliliklerine de taşımak istediklerini belirtti. Hem hastalarına şifa olma hem de mesleklerinde başarılı olma hedefi doğrultusunda çalışan çift, işlerinin zorluklarını sevgileri ve mesleklerine olan bağlılıklarıyla aşarak, hastalarının sağlıklarına kavuşmalarını sağlamak için özveriyle çalışıyorlar.

“En Önemli Şey, Hastalarımızın Sağlıklı ve Mutlu Ayrılması”

Düğün sonrası yapılan açıklamada, Caner Öten, “Eşimle birlikte vatandaşlarımızın sağlıklarına kavuşmaları için elimizden geleni yapıyoruz. Üniversite yıllarında birbirimize aşık olduk, ancak kariyerimiz için biraz bekleme kararı aldık. Nihayet muradımıza erdik,” dedi.

Hastalarla sürekli bilgi alışverişinde bulunduklarını vurgulayan Öten, “Merkez hastane olarak günlerimiz çok yoğun geçiyor, ancak işimizi severek yapıyoruz. Bizim için en önemli şey, insanların hastaneden sağlıklı ve mutlu ayrılabilmeleri,” şeklinde konuştu.

Caner Öten ve Metül Kıncır’ın düğün töreni, aileleri ve yakın arkadaşları tarafından büyük bir mutlulukla kutlandı. Evliliklerinin, iş hayatlarındaki başarıları gibi sağlıklı ve mutlu bir şekilde devam etmesi temennisiyle, çiftin yeni hayatlarına birlikte adım atmaları büyük bir heyecan ve coşku ile karşılandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.