Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafra Ülkü Ocakları Gazetecilerle bir araya geldi

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.08.2024 - 23:45, Güncelleme: 23.08.2024 - 23:45
 

Bafra Ülkü Ocakları Gazetecilerle bir araya geldi

Bafra Ülkü Ocakları Gazetecilerle Buluştu: Gazeteciler "İstiklâl'den İstikbale Türk Gençlik Şöleni" ve Ata'ya Saygı Yürüyüşüne davet edildi.
Bafra Ülkü Ocakları Gazetecilerle Buluştu: Gazeteciler "İstiklâl'den İstikbale Türk Gençlik Şöleni" ve Ata'ya Saygı Yürüyüşüne davet edildi. "İSTİKLÂL'DEN İSTİKBALE TÜRK GENÇLİK ŞÖLENİ"NE DAVET  Bafra Ülkü Ocakları, Bafra’da görev yapan gazetecilerle Bafra Ülkü Ocaklarında bir araya geldi. Toplantıya Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Ceyhan Düzgün ve yönetim kurulu üyeleri ve ülkücü gençler ev sahipliği yaptı. Buluşmada, 31 Ağustos'ta gerçekleşecek olan "İstiklâl'den İstikbale Türk Gençlik Şöleni"ne dair detaylar paylaşıldı ve gazetecilere etkinliğe katılmaları için davette bulunuldu. Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Ceyhan Düzgün, 2021 yılında göreve geldikten sonra Ülkü Ocakları olarak birçok akademik ve sosyal çalışmaya imza attıklarını ve Türkiye’de bir ilk olduklarını anlattı. "Bu süreçte, aramızdaki abilerimizle ve arkadaşlarımızla çeşitli programlarda karşılaşma fırsatı bulduk. Ancak, sizlerle birebir buluşma imkanı bulamamıştık. Kısmet bugüneymiş" ifadelerini kullandı. TÜRK GENÇLİK ŞÖLENİ HAKKINDA BİLGİLER Başkan Düzgün, 31 Ağustos’ta gerçekleştirilecek "İstiklâl'den İstikbale Türk Gençlik Şöleni"ne dair detayları da paylaştı. Şölenin, Türk gençliğinin milli ve manevi değerlerini kutlamak amacıyla düzenlendiğini ifade etti. Etkinlik, Bafra’nın kültürel takviminde önemli bir yere sahip olacak dedi. ATA’YA SAYGI YÜRÜYÜŞÜ "30 Ağustos Ruhuyla Ata'ya Saygı Yürüyüşü" Etkinlik kapsamında olduğunu aktaran Düzgün,. Yürüyüş, 31 Ağustos günü saat 17.00’de başlayacak ve Bafra Ülkü Ocakları'ndan başlayarak 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na kadar sürecek. Düzgün, tüm Bafralıları bu anlamlı yürüyüşe katılmaya davet etti ve etkinliğin, Cumhuriyet ve milli mücadele ruhunu yaşatmayı amaçladığını belirtti. Bafra Ülkü Ocakları’nın yürüttüğü projeler ve gelecekteki planlar hakkında gazetecilere bilgi verildi. Ayrıca, gazetecilerle daha fazla işbirliği yapma ve bu tür etkinliklerde birlikte hareket etme arzusu dile getirildi. Program ikramların ardından son buldu.    
Bafra Ülkü Ocakları Gazetecilerle Buluştu: Gazeteciler "İstiklâl'den İstikbale Türk Gençlik Şöleni" ve Ata'ya Saygı Yürüyüşüne davet edildi.

Bafra Ülkü Ocakları Gazetecilerle Buluştu: Gazeteciler "İstiklâl'den İstikbale Türk Gençlik Şöleni" ve Ata'ya Saygı Yürüyüşüne davet edildi.

"İSTİKLÂL'DEN İSTİKBALE TÜRK GENÇLİK ŞÖLENİ"NE DAVET

 Bafra Ülkü Ocakları, Bafra’da görev yapan gazetecilerle Bafra Ülkü Ocaklarında bir araya geldi. Toplantıya Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Ceyhan Düzgün ve yönetim kurulu üyeleri ve ülkücü gençler ev sahipliği yaptı. Buluşmada, 31 Ağustos'ta gerçekleşecek olan "İstiklâl'den İstikbale Türk Gençlik Şöleni"ne dair detaylar paylaşıldı ve gazetecilere etkinliğe katılmaları için davette bulunuldu.

Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Ceyhan Düzgün, 2021 yılında göreve geldikten sonra Ülkü Ocakları olarak birçok akademik ve sosyal çalışmaya imza attıklarını ve Türkiye’de bir ilk olduklarını anlattı. "Bu süreçte, aramızdaki abilerimizle ve arkadaşlarımızla çeşitli programlarda karşılaşma fırsatı bulduk. Ancak, sizlerle birebir buluşma imkanı bulamamıştık. Kısmet bugüneymiş" ifadelerini kullandı.

TÜRK GENÇLİK ŞÖLENİ HAKKINDA BİLGİLER

Başkan Düzgün, 31 Ağustos’ta gerçekleştirilecek "İstiklâl'den İstikbale Türk Gençlik Şöleni"ne dair detayları da paylaştı. Şölenin, Türk gençliğinin milli ve manevi değerlerini kutlamak amacıyla düzenlendiğini ifade etti. Etkinlik, Bafra’nın kültürel takviminde önemli bir yere sahip olacak dedi.

ATA’YA SAYGI YÜRÜYÜŞÜ

"30 Ağustos Ruhuyla Ata'ya Saygı Yürüyüşü" Etkinlik kapsamında olduğunu aktaran Düzgün,. Yürüyüş, 31 Ağustos günü saat 17.00’de başlayacak ve Bafra Ülkü Ocakları'ndan başlayarak 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na kadar sürecek. Düzgün, tüm Bafralıları bu anlamlı yürüyüşe katılmaya davet etti ve etkinliğin, Cumhuriyet ve milli mücadele ruhunu yaşatmayı amaçladığını belirtti.

Bafra Ülkü Ocakları’nın yürüttüğü projeler ve gelecekteki planlar hakkında gazetecilere bilgi verildi. Ayrıca, gazetecilerle daha fazla işbirliği yapma ve bu tür etkinliklerde birlikte hareket etme arzusu dile getirildi. Program ikramların ardından son buldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.