Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafra'da CHP'nin 101. yılı kutlandı

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 09.09.2024 - 13:38, Güncelleme: 09.09.2024 - 14:50
 

Bafra'da CHP'nin 101. yılı kutlandı

CHP Bafra İlçe Başkanlığı tarafından kuruluşunun 101. yıl dönümü dolayısıyla Atatürk anıtına çelenk bırakıldı.
  Bafra'da CHP ilçe başkanlığı tarafından partilerinin kuruluşunun 101. yıl dönümü dolayısıyla Atatürk anıtına çelenk bırakıldı. 15 Temmuz Demokrasi Medyanı'nda düzenlenen programda CHP İlçe Başkanı Av. Serkan Dönüm Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Programın sunumunu ise CHP Bafra İlçe Başkan Yardımcısı Seda Ertan yaptı. Program Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından  açıklama yapan Dönüm,Cumhuriyet ve eşit partimizde öncelikle ülkemizi ve partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere partimize bugüne kadar hizmet etmiş tüm Cumhuriyet Halk partilileri huzurunuzda saygıyla anıyorum vefat edenleri yüce Allah'tan rahmet hayatta kalanlara selamet diliyorum ülkemizin Kurtuluş mücadelesi sonunda kurulan Cumhuriyet Halk Partisi Savaş alanlarındaki mücadelenin başlangıç olduğunu asıl kurtuluşun siyasi kültürel ve ekonomik kalkınma sonucunda olacağına inanmış bir partidir. Tüm dünyada diktatörlerin hüküm sürdüğü bir dönemde demokrasi ideali ile kurulmuş olan partimiz çağının ötesinde bir anlayışla yurdumuzun kalkınması için mücadele vermiştir. Savaş meydanlarında kazanılmış zaferlerin siyasal ekonomik ve kültürel zaferlerle taçlandırılmasını sağlayan Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye Cumhuriyeti'nin temel direği olmuştur.Cumhuriyet Halk Partisi kuvayi milliye'nin partisidir Cumhuriyet Halk Partisi direnişim partisidir Cumhuriyet Halk Partisi umudun partisidir Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Kemal Atatürk'ün partisidir. Başkan Dönüm, 101 yıllık süreçte Kurtuluş amaçları ve ideallerinden satmayan partimizin temel amacı her zaman ülkemizin bekası ve milletimizin refahı olmuştur. Canım çok ötesinde ilkeler ve ideallerle kurulmuş olan partimiz bugün de çağın ilerisinde ilke ve ideallerle ülkemizin adına yoluna devam etmektedir. Kökleri cumhuriyetle aynı derinlikte olan partimizin köklerinden gelen güçle yeşillenen dalları tüm ülkemizi sarmaya devam edecektir. Geçmişi unutmayacağız geleneklerimizi unutmayacağız Savaş meydanlarında verilen şehitlerimizi unutmayacağız Kurtuluş ilkelerimizi unutmayacağız 6 oku unutmayacağız geçmişin aydınlığı ile geleceğimizi hep birlikte inşa edeceğiz. Cumhuriyetimizin 2 yüzyıl'ı Türkiye'de bafra'mızda da Cumhuriyet Halk Partisi 100 yılı olacaktır Türkiye Cumhuriyeti'nin en parlak 100 yılı olacaktır bir çift mavi gözün ışığında köklerimizi unutmadan ülkemizin geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz Cumhuriyet Halk partisi'nin 101 yılı kutlu olsun' ifadelerini kullandı.  Çelenk sunma programı hatıra fotoğrafın çekinilmesinden sonra son buldu. 
CHP Bafra İlçe Başkanlığı tarafından kuruluşunun 101. yıl dönümü dolayısıyla Atatürk anıtına çelenk bırakıldı.

 

Bafra'da CHP ilçe başkanlığı tarafından partilerinin kuruluşunun 101. yıl dönümü dolayısıyla Atatürk anıtına çelenk bırakıldı.

15 Temmuz Demokrasi Medyanı'nda düzenlenen programda CHP İlçe Başkanı Av. Serkan Dönüm Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Programın sunumunu ise CHP Bafra İlçe Başkan Yardımcısı Seda Ertan yaptı. Program Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından  açıklama yapan Dönüm,Cumhuriyet ve eşit partimizde öncelikle ülkemizi ve partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere partimize bugüne kadar hizmet etmiş tüm Cumhuriyet Halk partilileri huzurunuzda saygıyla anıyorum vefat edenleri yüce Allah'tan rahmet hayatta kalanlara selamet diliyorum ülkemizin Kurtuluş mücadelesi sonunda kurulan Cumhuriyet Halk Partisi Savaş alanlarındaki mücadelenin başlangıç olduğunu asıl kurtuluşun siyasi kültürel ve ekonomik kalkınma sonucunda olacağına inanmış bir partidir. Tüm dünyada diktatörlerin hüküm sürdüğü bir dönemde demokrasi ideali ile kurulmuş olan partimiz çağının ötesinde bir anlayışla yurdumuzun kalkınması için mücadele vermiştir. Savaş meydanlarında kazanılmış zaferlerin siyasal ekonomik ve kültürel zaferlerle taçlandırılmasını sağlayan Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye Cumhuriyeti'nin temel direği olmuştur.Cumhuriyet Halk Partisi kuvayi milliye'nin partisidir Cumhuriyet Halk Partisi direnişim partisidir Cumhuriyet Halk Partisi umudun partisidir Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Kemal Atatürk'ün partisidir.



Başkan Dönüm, 101 yıllık süreçte Kurtuluş amaçları ve ideallerinden satmayan partimizin temel amacı her zaman ülkemizin bekası ve milletimizin refahı olmuştur. Canım çok ötesinde ilkeler ve ideallerle kurulmuş olan partimiz bugün de çağın ilerisinde ilke ve ideallerle ülkemizin adına yoluna devam etmektedir. Kökleri cumhuriyetle aynı derinlikte olan partimizin köklerinden gelen güçle yeşillenen dalları tüm ülkemizi sarmaya devam edecektir. Geçmişi unutmayacağız geleneklerimizi unutmayacağız Savaş meydanlarında verilen şehitlerimizi unutmayacağız Kurtuluş ilkelerimizi unutmayacağız 6 oku unutmayacağız geçmişin aydınlığı ile geleceğimizi hep birlikte inşa edeceğiz. Cumhuriyetimizin 2 yüzyıl'ı Türkiye'de bafra'mızda da Cumhuriyet Halk Partisi 100 yılı olacaktır Türkiye Cumhuriyeti'nin en parlak 100 yılı olacaktır bir çift mavi gözün ışığında köklerimizi unutmadan ülkemizin geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz Cumhuriyet Halk partisi'nin 101 yılı kutlu olsun' ifadelerini kullandı. 

Çelenk sunma programı hatıra fotoğrafın çekinilmesinden sonra son buldu. 



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.