Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafra'da unutulmaz düğün

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 10.09.2024 - 09:59, Güncelleme: 10.09.2024 - 09:59
 

Bafra'da unutulmaz düğün

Samsun’un Bafra İlçesi’nde Küçükdursun ile Aydemir ailelerinin evlatları Meltem ile Ayhan, hayatlarının en mutlu gününü sevdikleriyle yaşadı
Samsun’un Bafra İlçesi’nin tanınan ve sevilen Küçükdursun ile Aydemir aileleri, evlatları Meltem İle Ayhan’ın ömür boyu mutluluk için hayatlarını birleştirdikleri muhteşem bir düğün törenine ev sahipliği yaptı. KINA GECESİ İLE BAŞLAYAN ŞÖLEN Bafralı Sevilay ile Şükrü Küçükdursun’un kızları Meltem, Muradiye ile Recai Aydemir’in oğulları Ayhan Aydemir ile hayatını birleştirdi. Cumartesi günü akşamı Gazipaşa Mahallesi’nde gelin evinde düzenlenen kadınlara özel kına gecesi ile başlayan şölen, ertesi gün Saklı Bahçe Düğün Salonu’nda devam etti. GECE BOYUNCA MÜZİKLİ EĞLENCE Yoğun bir davetli topluluğunun yer aldığı düğün şöleninde gece boyunca susmayan müzik, tüm katılımcıları coşturdu. Herkesin doyasıya eğlendiği gecede Meltem ile Ayhan çifti ise, “Hayatımızın en mutlu anlarını yaşadığımız bu günlerde bizimle olan, bu mutluluğumuzu, heyecanımızı bizimle paylaşan tüm sevdiklerimize, arkadaşlarımıza, yakınlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.  
Samsun’un Bafra İlçesi’nde Küçükdursun ile Aydemir ailelerinin evlatları Meltem ile Ayhan, hayatlarının en mutlu gününü sevdikleriyle yaşadı

Samsun’un Bafra İlçesi’nin tanınan ve sevilen Küçükdursun ile Aydemir aileleri, evlatları Meltem İle Ayhan’ın ömür boyu mutluluk için hayatlarını birleştirdikleri muhteşem bir düğün törenine ev sahipliği yaptı.



KINA GECESİ İLE BAŞLAYAN ŞÖLEN


Bafralı Sevilay ile Şükrü Küçükdursun’un kızları Meltem, Muradiye ile Recai Aydemir’in oğulları Ayhan Aydemir ile hayatını birleştirdi. Cumartesi günü akşamı Gazipaşa Mahallesi’nde gelin evinde düzenlenen kadınlara özel kına gecesi ile başlayan şölen, ertesi gün Saklı Bahçe Düğün Salonu’nda devam etti.

GECE BOYUNCA MÜZİKLİ EĞLENCE


Yoğun bir davetli topluluğunun yer aldığı düğün şöleninde gece boyunca susmayan müzik, tüm katılımcıları coşturdu. Herkesin doyasıya eğlendiği gecede Meltem ile Ayhan çifti ise, “Hayatımızın en mutlu anlarını yaşadığımız bu günlerde bizimle olan, bu mutluluğumuzu, heyecanımızı bizimle paylaşan tüm sevdiklerimize, arkadaşlarımıza, yakınlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.