Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

İsmet İnönü İlkokulu Gaziler Gününü Kutladı

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.09.2024 - 17:54, Güncelleme: 19.09.2024 - 17:54
 

İsmet İnönü İlkokulu Gaziler Gününü Kutladı

Samsun'un Bafra İlçesi İsmet İnönü İlkokulu'nda Gaziler günü etkinliği düzenlendi.
Samsun’un Bafra İlçesi’ndeki İsmet İnönü İlkokulu’nda, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Gazilere olan minneti ve saygıyı ifade etmek amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, öğrenciler hazırladıkları programla duygusal anlar yaşattı. Tören sırasında öğrenciler, gazilere olan vefa ve bağlılığı anlatan şiirler okudular. Şiirlerde, vatan için canlarını ortaya koyan gazilerin kahramanlıkları dile getirildi. Minik öğrencilerin içtenlikle sundukları şiirler veliler tarafından begeni ile izlendi.  Okul Müdürü Mesut Önay, Gaziler Günü nedeniyle yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: "Bugün burada, vatanımızın bağımsızlığı ve bütünlüğü için canlarını feda etmeye hazır olan kahraman gazilerimizi anmak için toplandık. Onların gösterdiği fedakârlıklar sayesinde bugün huzur içinde yaşıyoruz. Gazilerimiz, milletimizin onurudur ve onlara olan minnetimizi asla unutamayız. Bu vesileyle tüm gazilerimize şükranlarımızı sunuyor, hayatını kaybeden gazilerimizi de rahmetle anıyoruz." dedi.
Samsun'un Bafra İlçesi İsmet İnönü İlkokulu'nda Gaziler günü etkinliği düzenlendi.

Samsun’un Bafra İlçesi’ndeki İsmet İnönü İlkokulu’nda, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinlik düzenlendi. Gazilere olan minneti ve saygıyı ifade etmek amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, öğrenciler hazırladıkları programla duygusal anlar yaşattı.

Tören sırasında öğrenciler, gazilere olan vefa ve bağlılığı anlatan şiirler okudular. Şiirlerde, vatan için canlarını ortaya koyan gazilerin kahramanlıkları dile getirildi. Minik öğrencilerin içtenlikle sundukları şiirler veliler tarafından begeni ile izlendi. 

Okul Müdürü Mesut Önay, Gaziler Günü nedeniyle yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: "Bugün burada, vatanımızın bağımsızlığı ve bütünlüğü için canlarını feda etmeye hazır olan kahraman gazilerimizi anmak için toplandık. Onların gösterdiği fedakârlıklar sayesinde bugün huzur içinde yaşıyoruz. Gazilerimiz, milletimizin onurudur ve onlara olan minnetimizi asla unutamayız. Bu vesileyle tüm gazilerimize şükranlarımızı sunuyor, hayatını kaybeden gazilerimizi de rahmetle anıyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.