Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafra'da Muhabire saldırının cezası belli oldu

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 24.07.2024 - 16:15, Güncelleme: 24.07.2024 - 16:15
 

Bafra'da Muhabire saldırının cezası belli oldu

Samsun'un Bafra ilçesinde yaşanan bir bıçakla yaralama olayını takip eden muhabire saldıran ve küfreden şahıs, hapis cezasına çarptırıldı.
Bafra Adliyesi önünde bıçakla yaralama şüphelilerinin fotoğraflarını çekmek için bekleyen haber sitesi muhabiri Mehmet Eren Sivrikaya’ya hakaret eden ve yumruk atarak darbeden ve gözlüğünün kırılmasına sebep olan Doğukan Uzun, 3 ay hapis cezası aldı.  Dava Sonuçlandı Bafra 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde, "Hakaret", "Basit Yaralama" ve "Mala Zarar Verme" iddiaları ile açılan dava sonuçlandı. Mahkeme, sanığı sadece "Basit Yaralama" suçundan suçlu bularak 4 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme, Mehmet Eren Sivrikaya'nın sözde haksız eylem ve söylemlerinden dolayı cezada indirim yapılarak, cezanın 3 aya indirilmesine hükmetti. Sanığın adli sicil kaydı göz önünde bulundurularak, hükmün açıklanmasının geri bırakılması, erteleme veya paraya çevrilme uygulanmadı. Ayrıca sanığın başka bir suçtan kesinleşen ve uygulanmayan cezasının infazına karar verildi. Olayın Detayları Olay, 6 Eylül 2023 tarihinde gerçekleşmişti. Bıçaklama yaralama şüphesi ile adliyeye sevk edilen şüphelilerin video ve fotoğraflarını çekmek için adliye önünde bulunan muhabir Mehmet Eren Sivrikaya, şüphelinin abisi Doğukan Uzun tarafından darp edilmişti. İddiaya göre, ağır küfür edilerek hakarete uğrayan Sivrikaya, güvenlik kamerası kayıtlarını delil göstererek şikayetçi olmuştu.
Samsun'un Bafra ilçesinde yaşanan bir bıçakla yaralama olayını takip eden muhabire saldıran ve küfreden şahıs, hapis cezasına çarptırıldı.

Bafra Adliyesi önünde bıçakla yaralama şüphelilerinin fotoğraflarını çekmek için bekleyen haber sitesi muhabiri Mehmet Eren Sivrikaya’ya hakaret eden ve yumruk atarak darbeden ve gözlüğünün kırılmasına sebep olan Doğukan Uzun, 3 ay hapis cezası aldı. 

Dava Sonuçlandı

Bafra 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde, "Hakaret", "Basit Yaralama" ve "Mala Zarar Verme" iddiaları ile açılan dava sonuçlandı. Mahkeme, sanığı sadece "Basit Yaralama" suçundan suçlu bularak 4 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme, Mehmet Eren Sivrikaya'nın sözde haksız eylem ve söylemlerinden dolayı cezada indirim yapılarak, cezanın 3 aya indirilmesine hükmetti. Sanığın adli sicil kaydı göz önünde bulundurularak, hükmün açıklanmasının geri bırakılması, erteleme veya paraya çevrilme uygulanmadı. Ayrıca sanığın başka bir suçtan kesinleşen ve uygulanmayan cezasının infazına karar verildi.

Olayın Detayları

Olay, 6 Eylül 2023 tarihinde gerçekleşmişti. Bıçaklama yaralama şüphesi ile adliyeye sevk edilen şüphelilerin video ve fotoğraflarını çekmek için adliye önünde bulunan muhabir Mehmet Eren Sivrikaya, şüphelinin abisi Doğukan Uzun tarafından darp edilmişti. İddiaya göre, ağır küfür edilerek hakarete uğrayan Sivrikaya, güvenlik kamerası kayıtlarını delil göstererek şikayetçi olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.