Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

CHP'den Basın Açıklaması; İl Başkanı Fotoğrafta Yok

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 27.08.2024 - 10:58, Güncelleme: 27.08.2024 - 11:19
 

CHP'den Basın Açıklaması; İl Başkanı Fotoğrafta Yok

Cumhuriyet Halk Partisi Bafra İlçe Başkanlığı'ndan il Başkanı Mehmet Özdağ sıradan birisi gibi fotoğrafta yer aldı.
25 Ağustos'ta yaşanan sel felaketinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bafra İlçe Başkanlığı, Bafra Belediyesi'ni eleştirdi. Ancak CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, bu eleştiri sürecinde ilçe başkanlığına bağlı bir pozisyonda yer alarak, adeta partinin üyesi gibi göründü. CHP Bafra İlçe Başkanlığı, felaket sonrası yaptığı açıklamada, Bafra Belediyesi'ni 9 maddelik bir liste ile eleştirdi ve çeşitli sorular yöneltti. Bafra İlçe Başkanı Av. Serkan Dönüm, sel felaketine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, şehrin su altında kalmasının yanı sıra belediyenin bu konuda başarısız olduğunu belirtti. Dönüm, yaşanan su baskınlarının doğal afet olarak değerlendirilemeyeceğini, aksine bu olayların belediyenin vaat ettiği altyapı çalışmalarının yetersizliğini gösterdiğini ifade etti. 15 Ocak 2024 tarihinde Bafra Belediyesi tarafından yayımlanan bir haberde, altyapı çalışmalarının etkili olduğu ve su baskınlarının yaşanmayacağı yönündeki taahhütlere rağmen, sel felaketinin yaşandığını vurguladı. Bu süreçte, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ'ın basın açıklamalarında nasıl bir rol oynadığı dikkat çekti. Özdağ, fotoğraf karelerinde ilçe başkanının ve yönetiminin yanında yer almasına rağmen, adeta geri planda kalmış gibi göründü. Özdağ'ın bu durumu, eleştirilere konu olan süreçte ilginç bir görüntü oluşturdu ve partinin genel duruşuyla ilgili yorumlara neden oldu. CHP'nin Bafra İlçe Başkanlığı'nın bu eleştirileri ve Özdağ'ın pozisyonu, siyasi arenada geniş yankı uyandırırken, partinin yerel ve genel yönetim stratejileri hakkında da tartışmaları beraberinde getirdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Bafra İlçe Başkanlığı'ndan il Başkanı Mehmet Özdağ sıradan birisi gibi fotoğrafta yer aldı.

25 Ağustos'ta yaşanan sel felaketinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bafra İlçe Başkanlığı, Bafra Belediyesi'ni eleştirdi. Ancak CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, bu eleştiri sürecinde ilçe başkanlığına bağlı bir pozisyonda yer alarak, adeta partinin üyesi gibi göründü.

CHP Bafra İlçe Başkanlığı, felaket sonrası yaptığı açıklamada, Bafra Belediyesi'ni 9 maddelik bir liste ile eleştirdi ve çeşitli sorular yöneltti. Bafra İlçe Başkanı Av. Serkan Dönüm, sel felaketine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, şehrin su altında kalmasının yanı sıra belediyenin bu konuda başarısız olduğunu belirtti. Dönüm, yaşanan su baskınlarının doğal afet olarak değerlendirilemeyeceğini, aksine bu olayların belediyenin vaat ettiği altyapı çalışmalarının yetersizliğini gösterdiğini ifade etti. 15 Ocak 2024 tarihinde Bafra Belediyesi tarafından yayımlanan bir haberde, altyapı çalışmalarının etkili olduğu ve su baskınlarının yaşanmayacağı yönündeki taahhütlere rağmen, sel felaketinin yaşandığını vurguladı.

Bu süreçte, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ'ın basın açıklamalarında nasıl bir rol oynadığı dikkat çekti. Özdağ, fotoğraf karelerinde ilçe başkanının ve yönetiminin yanında yer almasına rağmen, adeta geri planda kalmış gibi göründü. Özdağ'ın bu durumu, eleştirilere konu olan süreçte ilginç bir görüntü oluşturdu ve partinin genel duruşuyla ilgili yorumlara neden oldu.

CHP'nin Bafra İlçe Başkanlığı'nın bu eleştirileri ve Özdağ'ın pozisyonu, siyasi arenada geniş yankı uyandırırken, partinin yerel ve genel yönetim stratejileri hakkında da tartışmaları beraberinde getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.