Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

İbrahim Semiz'in Kurban Bayramı Mesajı

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 14.06.2024 - 21:20, Güncelleme: 16.06.2024 - 12:35
 

İbrahim Semiz'in Kurban Bayramı Mesajı

AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Bayramların Müslümanlar için ayrı bir yere sahip olduğunu vurgulayan Başkan Semiz mesajında; “Bayramlarımız; birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma gibi özellikleri ile Milletimizin nezdinde ayrı bir öneme sahiptir. Bayramlar samimiyetin, kardeşlik duygularının, birlik ve beraberliğin en çok hissedildiği günlerdir. Bayramlar kavuşmaktır, dostluğun pekişmesi, küskünlerin barışmasıdır. Bayramlar, bizleri aynı niyet ve gayeyle ümmet olma şuurunda buluşturan, kardeşlik duygularımızı pekiştiren, bize inanç ve medeniyet değerlerimizi hatırlatan ilahi armağanlardır.” Dedi.  “Vicdan ve merhameti hatırlatması en büyük arzumuzdur” İlçe Başkanı Semiz sözlerine; “7 Ekim’den bu yana katil İsrail’in Filistinli kardeşlerimize uyguladığı vahşeti bayrama girdiğimiz bu günlerde kelimelerle anlatmak mümkün değil. Siyonist katiller çocuk, yaşlı, kadın demeden binlerce Filistinliyi şehit etti. Bunu en şiddetli bir şekilde kınıyor, lanetliyoruz. Bayram sevincini gönüllerde buruklaştıran, çocukların bayramı yaşama sevincini savaşın gölgesinde bırakan bu kanlı zihniyetin yaptığı tahribatın izleri yıllar boyunca akıllardan silinmeyecektir.” Diyerek devam etti. Başkan İbrahim Semiz mesajını; “Bulunduğumuz coğrafya barış ve huzur ortamına fazlasıyla ihtiyaç duyuyor. Kurban Bayramı’nın başta Filistin ve Doğu Türkistan olmak üzere dünya üzerinde din kardeşlerimizin yaşadığı zulümlerin sona ermesine vesile olmasını ümit ediyorum. Bu yıl, terör devleti İsrail’in Gazze'de yaptığı katliam ve vahşet olayları nedeniyle bayram sevinci maalesef yerini derin bir hüzne bıraktı. Bu vesileyle başta şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere aziz milletimizin ve Müslüman kardeşlerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik eder, Rabbimden yılına kedersiz eriştirmesini dilerim” ifadeleri ile noktaladı. İlçe Başkanı İbrahim Semiz mesajını bitirdikten sonra 17 haziran 2024 Pazartesi günü yani Bayramın 2.günü saat 16.00 da Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığında Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz ve Bafra Belediye Başkanının katılımıyla gerçekleşecek olan Bayramlaşma Programına da tüm vatandaşlarımızı davet etti.  
AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Bayramların Müslümanlar için ayrı bir yere sahip olduğunu vurgulayan Başkan Semiz mesajında; “Bayramlarımız; birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma gibi özellikleri ile Milletimizin nezdinde ayrı bir öneme sahiptir. Bayramlar samimiyetin, kardeşlik duygularının, birlik ve beraberliğin en çok hissedildiği günlerdir. Bayramlar kavuşmaktır, dostluğun pekişmesi, küskünlerin barışmasıdır. Bayramlar, bizleri aynı niyet ve gayeyle ümmet olma şuurunda buluşturan, kardeşlik duygularımızı pekiştiren, bize inanç ve medeniyet değerlerimizi hatırlatan ilahi armağanlardır.” Dedi. 

“Vicdan ve merhameti hatırlatması en büyük arzumuzdur”
İlçe Başkanı Semiz sözlerine; “7 Ekim’den bu yana katil İsrail’in Filistinli kardeşlerimize uyguladığı vahşeti bayrama girdiğimiz bu günlerde kelimelerle anlatmak mümkün değil. Siyonist katiller çocuk, yaşlı, kadın demeden binlerce Filistinliyi şehit etti. Bunu en şiddetli bir şekilde kınıyor, lanetliyoruz. Bayram sevincini gönüllerde buruklaştıran, çocukların bayramı yaşama sevincini savaşın gölgesinde bırakan bu kanlı zihniyetin yaptığı tahribatın izleri yıllar boyunca akıllardan silinmeyecektir.” Diyerek devam etti.
Başkan İbrahim Semiz mesajını; “Bulunduğumuz coğrafya barış ve huzur ortamına fazlasıyla ihtiyaç duyuyor. Kurban Bayramı’nın başta Filistin ve Doğu Türkistan olmak üzere dünya üzerinde din kardeşlerimizin yaşadığı zulümlerin sona ermesine vesile olmasını ümit ediyorum. Bu yıl, terör devleti İsrail’in Gazze'de yaptığı katliam ve vahşet olayları nedeniyle bayram sevinci maalesef yerini derin bir hüzne bıraktı. Bu vesileyle başta şehit ailelerimiz ve gazilerimiz olmak üzere aziz milletimizin ve Müslüman kardeşlerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik eder, Rabbimden yılına kedersiz eriştirmesini dilerim” ifadeleri ile noktaladı.

İlçe Başkanı İbrahim Semiz mesajını bitirdikten sonra 17 haziran 2024 Pazartesi günü yani Bayramın 2.günü saat 16.00 da Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığında Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz ve Bafra Belediye Başkanının katılımıyla gerçekleşecek olan Bayramlaşma Programına da tüm vatandaşlarımızı davet etti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.