Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Memleket Partisi Samsun’da KAPICILARLA BULUŞTU!

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 22.10.2022 - 00:35, Güncelleme: 22.10.2022 - 00:35
 

Memleket Partisi Samsun’da KAPICILARLA BULUŞTU!

Memleket Partisi Samsun İl Başkanı Recep Kılıç, “Vatan, millet, bayrak ve memleketim diyenlerin yılmaz savunucularıyız” dedi
Memleket Partisi Samsun İl Başkanı Recep Kılıç, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve partisinin ilçe başkanları ile bir grup kapıcıyla bir araya geldi. Kılıç, “Vatan millet bayrak ve memleketim diyenlerin yılmaz savunucuları olmaya devam edeceğiz” dedi. GECE YARISI BULUŞMA “Gecenin saat 23.30’unda Memleket Partisi Samsun il yönetimi ilçe başkanlarımızla birlikte vatandaşımızın dertlerine derman olmaya devam ediyoruz” diyerek faaliyetlerini duyuran Recep Kılıç, “Bu gece de Samsun’da apartman kapıcılarının sorunlarını dinledik. Samsun’da tüm yurttaşlarımızın cesur yürek Muharrem İnce’nin sesi olmayı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı. ÇOK ZOR KOŞULLARDA ÇALIŞIYORLAR Memleket Partisi Samsun İl Başkanı Recep Kılıç, “Son derece zor koşullar altında apartmanlarda ve sitelerde görev yapan kapıcılarla bir araya gelerek sorunlarını dinledik. İşlerini kaybetme korkusu ile her işi yapmak zorunda kalmaları, genelde bazı yöneticilerin kaba ve aşağılayıcı davranışları ve oturdukları dairelerin patlama riski taşıyan kalorifer kazanları ve doğal gaz sistemleri ile bitişik olması gibi çok sayıda sorunun var olduğunu gördük. Her ailenim yaşadığı eğitim sorunları yanında ekonomik sorunları ve işlerini kaybetme kaygısı yaşadıklarını tespit ettik” diye konuştu.
Memleket Partisi Samsun İl Başkanı Recep Kılıç, “Vatan, millet, bayrak ve memleketim diyenlerin yılmaz savunucularıyız” dedi

Memleket Partisi Samsun İl Başkanı Recep Kılıç, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve partisinin ilçe başkanları ile bir grup kapıcıyla bir araya geldi. Kılıç, “Vatan millet bayrak ve memleketim diyenlerin yılmaz savunucuları olmaya devam edeceğiz” dedi.

GECE YARISI BULUŞMA


“Gecenin saat 23.30’unda Memleket Partisi Samsun il yönetimi ilçe başkanlarımızla birlikte vatandaşımızın dertlerine derman olmaya devam ediyoruz” diyerek faaliyetlerini duyuran Recep Kılıç, “Bu gece de Samsun’da apartman kapıcılarının sorunlarını dinledik. Samsun’da tüm yurttaşlarımızın cesur yürek Muharrem İnce’nin sesi olmayı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

ÇOK ZOR KOŞULLARDA ÇALIŞIYORLAR

Memleket Partisi Samsun İl Başkanı Recep Kılıç, “Son derece zor koşullar altında apartmanlarda ve sitelerde görev yapan kapıcılarla bir araya gelerek sorunlarını dinledik. İşlerini kaybetme korkusu ile her işi yapmak zorunda kalmaları, genelde bazı yöneticilerin kaba ve aşağılayıcı davranışları ve oturdukları dairelerin patlama riski taşıyan kalorifer kazanları ve doğal gaz sistemleri ile bitişik olması gibi çok sayıda sorunun var olduğunu gördük. Her ailenim yaşadığı eğitim sorunları yanında ekonomik sorunları ve işlerini kaybetme kaygısı yaşadıklarını tespit ettik” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.