Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Önder Fatih Şenol Durmak Bilmiyor

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.01.2023 - 13:38, Güncelleme: 19.01.2023 - 13:52
 

Önder Fatih Şenol Durmak Bilmiyor

İYİ Parti Samsun İl Başkan adayı Önder Fatih Şenol, seçim çalışmaları kapsamında Tekkeköy Pazar esnafına aş aracı ile yemek dağıtımında bulundu.
SAMSUN KAZANACAK Aday olduğu ilk günden bu yana çalışmalarında hız kesmeyen Samsun’un başkan gözüyle baktığı Önder fatih Şenol ve Tekkeköy İlçe Başkanı Gülay Aydın ve yönetimi Tekkeköy Pazar yeri esnafını hem ziyaret etti, hem de yemek ikramlarında bulundular.  Samsun’un daha İYİ şekilde yönetilmesi için tüm güçleri ile çalıştıklarını aktaran Başkan adayı Önder Fatih Şenol, seçim startı verdiğimiz ilk günden projelerimizle tüm gücümüzle çalışıyoruz dedi. Amacının Samsun’u çok iyi yerlere getirmek olduğunun da altını çizen Şenol, 28 Ocak günü Samsun başkanını seçecek ve çalışmalara devam edecek. Ben ve ekibim son güne kadar tüm gücümüzle Samsun için mücadele etmeye devam edeceğiz.  PAZAR ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ Bugün İYİ Parti Tekkeköy ilçe Başkanımız Gülay Aydın ve ekibiyle Tekkeköy pazar yeri esnafları ile beraberiz burada hem üye kaydı yapıyor hem de Aş aracımızla esnaflarımıza yemek ikramında bulunduk. Her şey çok İYİ olacak’ dedi.
İYİ Parti Samsun İl Başkan adayı Önder Fatih Şenol, seçim çalışmaları kapsamında Tekkeköy Pazar esnafına aş aracı ile yemek dağıtımında bulundu.

SAMSUN KAZANACAK
Aday olduğu ilk günden bu yana çalışmalarında hız kesmeyen Samsun’un başkan gözüyle baktığı Önder fatih Şenol ve Tekkeköy İlçe Başkanı Gülay Aydın ve yönetimi Tekkeköy Pazar yeri esnafını hem ziyaret etti, hem de yemek ikramlarında bulundular. 
Samsun’un daha İYİ şekilde yönetilmesi için tüm güçleri ile çalıştıklarını aktaran Başkan adayı Önder Fatih Şenol, seçim startı verdiğimiz ilk günden projelerimizle tüm gücümüzle çalışıyoruz dedi. Amacının Samsun’u çok iyi yerlere getirmek olduğunun da altını çizen Şenol, 28 Ocak günü Samsun başkanını seçecek ve çalışmalara devam edecek. Ben ve ekibim son güne kadar tüm gücümüzle Samsun için mücadele etmeye devam edeceğiz. 

PAZAR ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ
Bugün İYİ Parti Tekkeköy ilçe Başkanımız Gülay Aydın ve ekibiyle Tekkeköy pazar yeri esnafları ile beraberiz burada hem üye kaydı yapıyor hem de Aş aracımızla esnaflarımıza yemek ikramında bulunduk. Her şey çok İYİ olacak’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.