Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Alaçam'ın Çocuklarından Büyük Başarı

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 17.03.2023 - 16:55, Güncelleme: 17.03.2023 - 17:06
 

Alaçam'ın Çocuklarından Büyük Başarı

Samsun’un Alaçam İlçesi, Alaçam Akademi Spor Kulübünde çalışmalarına devam eden sporculardan tarihi başarı
10 Mart 2023 Cuma günü Samsun Yaşar Doğu Spor Salonunda yapılan Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Gençler Grekoromen Güreş Samsun İl Şampiyonasında Alaçam Şehit Erdal Bolat Mesleki Teknik Anadolu Lisesi İl Şampiyonu olurken, Alaçam Şehit Kadir Kara Anadolu İmam Hatip Lisesi İl İkincisi olarak bizlere büyük gurur yaşattı. Güreşçilerimiz 3 Altın 2 Gümüş 13 Bronz Madalya ile toplamda 18 madalya alarak Antalya’da yapılacak olan Bölge Şampiyonasında Samsun’u temsil etmeye hak kazandı. Antrenör Murat Sağlam yaptığı açıklamada; Sporcularımızı bu büyük başarılarından dolayı canı gönülden kutluyor bizlere destek olan İlçe Kaymakamımız Sayın Fikret Zaman Beye, Belediye Başkanımız Sayın İlyas Acar’a, Ziraat Odası Başkanımız Sayın Hüseyin Bedir’e, Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Cansu Keskin Karaaslan’a, Alaçam Akademi Spor Kulübü Başkanımız Adem Sağlam’a, ekip arkadaşım Haşim Coşkun Süzük’e, Alaçam Şehit Kadir Kara Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Nurcan Bolat ve Alaçam Şehit Erdal Bolat Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Cemil Umar’a ve okul idarecilerimize sporcularım ve şahsım adına teşekkür ederim dedi. Dereceye Giren Sporcularımız; İbrahim Çakmak, Mehmet Yıldız, Salih Aydın, Yağız Türkmen, Fetullah Porsuk, Taner Erdoğan, Ali Efe Arslan, Umut Akgün, Özkan Öztürk, Enes Ev, Hakan Kocabaş, Hasan Akgün, Mustafa
Samsun’un Alaçam İlçesi, Alaçam Akademi Spor Kulübünde çalışmalarına devam eden sporculardan tarihi başarı

10 Mart 2023 Cuma günü Samsun Yaşar Doğu Spor Salonunda yapılan Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Gençler Grekoromen Güreş Samsun İl Şampiyonasında Alaçam Şehit Erdal Bolat Mesleki Teknik Anadolu Lisesi İl Şampiyonu olurken, Alaçam Şehit Kadir Kara Anadolu İmam Hatip Lisesi İl İkincisi olarak bizlere büyük gurur yaşattı. Güreşçilerimiz 3 Altın 2 Gümüş 13 Bronz Madalya ile toplamda 18 madalya alarak Antalya’da yapılacak olan Bölge Şampiyonasında Samsun’u temsil etmeye hak kazandı.

Antrenör Murat Sağlam yaptığı açıklamada; Sporcularımızı bu büyük başarılarından dolayı canı gönülden kutluyor bizlere destek olan İlçe Kaymakamımız Sayın Fikret Zaman Beye, Belediye Başkanımız Sayın İlyas Acar’a, Ziraat Odası Başkanımız Sayın Hüseyin Bedir’e, Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Cansu Keskin Karaaslan’a, Alaçam Akademi Spor Kulübü Başkanımız Adem Sağlam’a, ekip arkadaşım Haşim Coşkun Süzük’e, Alaçam Şehit Kadir Kara Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Nurcan Bolat ve Alaçam Şehit Erdal Bolat Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Cemil Umar’a ve okul idarecilerimize sporcularım ve şahsım adına teşekkür ederim dedi.

Dereceye Giren Sporcularımız; İbrahim Çakmak, Mehmet Yıldız, Salih Aydın, Yağız Türkmen, Fetullah Porsuk, Taner Erdoğan, Ali Efe Arslan, Umut Akgün, Özkan Öztürk, Enes Ev, Hakan Kocabaş, Hasan Akgün, Mustafa

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.