Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Samsun Teşkilatı tam kadro Ankara'da

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 06.04.2023 - 11:30, Güncelleme: 06.04.2023 - 11:30
 

Samsun Teşkilatı tam kadro Ankara'da

MEMLEKET Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Anıtkabir'i ziyaret etti.
MEMLEKET Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Anıtkabir'i ziyaret etti.   Yalova'da dün babasının mezarını ziyaret ettikten sonra resmi olarak seçim kampanyasını başlatan Muharrem İnce, beraberindeki parti heyeti ile birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakan İnce, saygı duruşunda bulundu. Daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçen İnce, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. İnce, deftere şunları yazdı: "Ey büyük Atatürk; açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime; akıl, ahlak ve adalet mirasımıza sonuna kadar sahip çıkacağıma ant içerim. Kurduğunuz Cumhuriyeti emanet ettiğiniz gençlerle birlikte ilelebet yaşatacağız. Ruhunuz şad olsun."    İnce, ardından İsmet İnönü'nün Anıtkabir'deki mezarına çiçek bıraktı.   SAMSUN TEŞKİLATI TAM KADRO   Memleket Partisi Samsun İl Başkanlığı, Seçim startının verileceği Ankara’ya ilçe teşkilatları ile birlikte katıldı. Samsun İl Başkanı Uğur Demirsoy, Seçim startını sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin Anıt Kabiri ziyareti ile start verdik. Atatürk’ün huzuruna 100 bin kişi ile çıktık. görünen o ki artık halkımız değişim istiyor. Bizler Genel Başkanımızın dediği gibi ne cumhur, ne millet tek yol ‘’Memleket’ diyoruz.    Demirsoy son olarak, Bizler Samsun seçim startını ise 9 Nisan’da genel başkanımızın açıklayacağı Milletvekilliği sıralamasından sonra yoğun bir şekilde çalışmalara başlayacağız. Halkımız için tek yol ‘Memleket’ dedi.   
MEMLEKET Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Anıtkabir'i ziyaret etti.

MEMLEKET Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Anıtkabir'i ziyaret etti.

 

Yalova'da dün babasının mezarını ziyaret ettikten sonra resmi olarak seçim kampanyasını başlatan Muharrem İnce, beraberindeki parti heyeti ile birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakan İnce, saygı duruşunda bulundu. Daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçen İnce, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. İnce, deftere şunları yazdı:

"Ey büyük Atatürk; açtığın yolda, gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime; akıl, ahlak ve adalet mirasımıza sonuna kadar sahip çıkacağıma ant içerim. Kurduğunuz Cumhuriyeti emanet ettiğiniz gençlerle birlikte ilelebet yaşatacağız. Ruhunuz şad olsun." 

 

İnce, ardından İsmet İnönü'nün Anıtkabir'deki mezarına çiçek bıraktı.

 

SAMSUN TEŞKİLATI TAM KADRO

 

Memleket Partisi Samsun İl Başkanlığı, Seçim startının verileceği Ankara’ya ilçe teşkilatları ile birlikte katıldı. Samsun İl Başkanı Uğur Demirsoy, Seçim startını sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin Anıt Kabiri ziyareti ile start verdik. Atatürk’ün huzuruna 100 bin kişi ile çıktık. görünen o ki artık halkımız değişim istiyor. Bizler Genel Başkanımızın dediği gibi ne cumhur, ne millet tek yol ‘’Memleket’ diyoruz. 

 

Demirsoy son olarak, Bizler Samsun seçim startını ise 9 Nisan’da genel başkanımızın açıklayacağı Milletvekilliği sıralamasından sonra yoğun bir şekilde çalışmalara başlayacağız. Halkımız için tek yol ‘Memleket’ dedi. 

 

Samsun Teşkilatı tam kadro Ankara'da

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.