Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafralı Sivil Toplum Kuruluşları, Filistin'e Destek İçin Bir Araya Geldi

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 21.11.2023 - 09:23, Güncelleme: 21.11.2023 - 10:21
 

Bafralı Sivil Toplum Kuruluşları, Filistin'e Destek İçin Bir Araya Geldi

Platform, ülkemiz genelinde İsrail ürünlerine karşı başlatılan "BOYKOT" hareketini destekleyerek, Bafra halkını bilinçlendirme amacıyla çeşitli faaliyetler planlıyor.
Bafralı çeşitli sivil toplum kuruluşları, Memur-Sen'in ev sahipliğinde Bafra'da Filistin'e destek platformunu oluşturmak üzere bir araya geldi. Platform, ülkemiz genelinde İsrail ürünlerine karşı başlatılan "BOYKOT" hareketini destekleyerek, Bafra halkını bilinçlendirme amacıyla çeşitli faaliyetler planlıyor. Platformun bir araya gelme amacı, Filistin'e yapılan zulme karşı duyarlılık oluşturmak ve Filistin halkının yanında durmak. Bu kapsamda düzenlenecek etkinlikler arasında, eğitim seminerleri, bilgilendirme toplantıları ve sokak gösterileri gibi farkındalık artırıcı faaliyetler bulunuyor. Ayrıca, İsrail ürünlerine yönelik boykotun önemi ve etkileri konusunda halkı bilgilendirmeyi amaçlayan kampanyalar da planlanıyor. Platform, Bafralı iş dünyası temsilcileri, çeşitli meslek gruplarından kişiler ve vatandaşların birlikte hareket ederek Filistin'e yönelik yardım ve dayanışma faaliyetlerini koordine etmeyi hedefliyor. Bu çerçevede, yardım kampanyaları düzenlenerek Filistin'e yönlendirilecek yardımların artırılması ve etkin bir şekilde ulaştırılması planlanıyor. Memur-Sen ve Bedesten'in liderliğinde gerçekleşen bu birliktelik, Filistin'e destek adına Bafra'da önemli bir adım olarak görülüyor. Platformun ilerleyen süreçte yapacağı faaliyetlerle, Filistin'e duyarlılığın artması ve dayanışma hareketinin daha geniş kitlelere ulaşarak yayılması bekleniyor.  
Platform, ülkemiz genelinde İsrail ürünlerine karşı başlatılan "BOYKOT" hareketini destekleyerek, Bafra halkını bilinçlendirme amacıyla çeşitli faaliyetler planlıyor.

Bafralı çeşitli sivil toplum kuruluşları, Memur-Sen'in ev sahipliğinde Bafra'da Filistin'e destek platformunu oluşturmak üzere bir araya geldi. Platform, ülkemiz genelinde İsrail ürünlerine karşı başlatılan "BOYKOT" hareketini destekleyerek, Bafra halkını bilinçlendirme amacıyla çeşitli faaliyetler planlıyor.

Platformun bir araya gelme amacı, Filistin'e yapılan zulme karşı duyarlılık oluşturmak ve Filistin halkının yanında durmak. Bu kapsamda düzenlenecek etkinlikler arasında, eğitim seminerleri, bilgilendirme toplantıları ve sokak gösterileri gibi farkındalık artırıcı faaliyetler bulunuyor. Ayrıca, İsrail ürünlerine yönelik boykotun önemi ve etkileri konusunda halkı bilgilendirmeyi amaçlayan kampanyalar da planlanıyor.

Platform, Bafralı iş dünyası temsilcileri, çeşitli meslek gruplarından kişiler ve vatandaşların birlikte hareket ederek Filistin'e yönelik yardım ve dayanışma faaliyetlerini koordine etmeyi hedefliyor. Bu çerçevede, yardım kampanyaları düzenlenerek Filistin'e yönlendirilecek yardımların artırılması ve etkin bir şekilde ulaştırılması planlanıyor.

Memur-Sen ve Bedesten'in liderliğinde gerçekleşen bu birliktelik, Filistin'e destek adına Bafra'da önemli bir adım olarak görülüyor. Platformun ilerleyen süreçte yapacağı faaliyetlerle, Filistin'e duyarlılığın artması ve dayanışma hareketinin daha geniş kitlelere ulaşarak yayılması bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.