Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Kadir Can Yıldız hayatınıMerve Kavak ile birleştirdi.

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 02.07.2024 - 13:22, Güncelleme: 02.07.2024 - 13:25
 

Kadir Can Yıldız hayatınıMerve Kavak ile birleştirdi.

Bafraspor'un emektar futbolcusu Kadir Can Yıldız Dünyaevine girdi.
Bafraspor’un futbolcusu Kadir Can Yıldız ile Okul Öncesi öğretmeni Merve Kavak, Dünyaevine girdi.  Çiftin düğününe spor dünyasından birçok kişi ve sevenleri yalnız bırakmadı. Çaça düğün salonunda gerçekleştirilen düğünde çiftin şahitliğini Faruk Ceylan ve Eda Karademir yaptı. Çiftin düğününe, genç çiftin aileleri, arkadaşları, sevenleri ile spor camiasından birçok davetli katıldı. Düğünün Fotoğrafları için tıkların  
Bafraspor'un emektar futbolcusu Kadir Can Yıldız Dünyaevine girdi.

Bafraspor’un futbolcusu Kadir Can Yıldız ile Okul Öncesi öğretmeni Merve Kavak, Dünyaevine girdi.  Çiftin düğününe spor dünyasından birçok kişi ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Çaça düğün salonunda gerçekleştirilen düğünde çiftin şahitliğini Faruk Ceylan ve Eda Karademir yaptı. Çiftin düğününe, genç çiftin aileleri, arkadaşları, sevenleri ile spor camiasından birçok davetli katıldı.

Düğünün Fotoğrafları için tıkların

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.