Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Kayınbiraderini öldüren enişte olayında flaş gelişme

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 28.12.2023 - 14:17, Güncelleme: 28.12.2023 - 14:17
 

Kayınbiraderini öldüren enişte olayında flaş gelişme

Samsun’da eniştesi tarafından 4 yerinden bıçaklanarak öldürülen kayınbirader cinayetinin zanlısı adliyeye sevk edilirken, zanlının oğlu T.E.K'de (17) şüpheli olarak gözaltına alındı.
Samsun’da eniştesi tarafından 4 yerinden bıçaklanarak öldürülen kayınbirader cinayetinin zanlısı adliyeye sevk edililirken, zanlının oğlu T.E.K'de  (17) şüpheli olarak gözaltına alındı.  Olay, "Dün akşam 22.00 sularında Çilhane Mahallesi Vatan Sokak'ta meydana geldi. İddiaya  göre, 22 yaşındaki Semih Asılkefeli ile eniştesi Ersin Köse arasında bir tartışma başladı. Tartışma, evin içinden dışarıya taştı ve kavgaya dönüştü. Bu kavgada enişte Ersin Köse, kayınpederi Semih Asılkefeli’yi bıçakla ağır şekilde yaraladı. Olayı ayırmaya çalışan baba İ.A. da hafif şekilde yaralandı. Yaralı genç, önce Bafra Devlet Hastanesi'ne ardından Samsun Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak Ersin Köse gözaltına alındı." KATİL ZANLISI ADLİYEDE Semih Asılkefeli'yi 4 yerinden bıçaklayarak ölümüne neden olan zanlı Semih Köse (42) emniyetteki işlemlerinin ardından bu gün adliyeye sevk edildi. Öte yandan, zanlının oğlu T.E. K'de (17) şüpheli olarak akşam saatlerinde gözaltına alınarak babasıyla beraber adliyeye sevk edildi.   
Samsun’da eniştesi tarafından 4 yerinden bıçaklanarak öldürülen kayınbirader cinayetinin zanlısı adliyeye sevk edilirken, zanlının oğlu T.E.K'de (17) şüpheli olarak gözaltına alındı.

Samsun’da eniştesi tarafından 4 yerinden bıçaklanarak öldürülen kayınbirader cinayetinin zanlısı adliyeye sevk edililirken, zanlının oğlu T.E.K'de  (17) şüpheli olarak gözaltına alındı. 


Olay, "Dün akşam 22.00 sularında Çilhane Mahallesi Vatan Sokak'ta meydana geldi. İddiaya  göre, 22 yaşındaki Semih Asılkefeli ile eniştesi Ersin Köse arasında bir tartışma başladı. Tartışma, evin içinden dışarıya taştı ve kavgaya dönüştü. Bu kavgada enişte Ersin Köse, kayınpederi Semih Asılkefeli’yi bıçakla ağır şekilde yaraladı. Olayı ayırmaya çalışan baba İ.A. da hafif şekilde yaralandı.
Yaralı genç, önce Bafra Devlet Hastanesi'ne ardından Samsun Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak Ersin Köse gözaltına alındı."


KATİL ZANLISI ADLİYEDE


Semih Asılkefeli'yi 4 yerinden bıçaklayarak ölümüne neden olan zanlı Semih Köse (42) emniyetteki işlemlerinin ardından bu gün adliyeye sevk edildi. Öte yandan, zanlının oğlu T.E. K'de (17) şüpheli olarak akşam saatlerinde gözaltına alınarak babasıyla beraber adliyeye sevk edildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.