Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Samsunlu uzman çavuş Sefer Tangal Şehit Oldu

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 14.03.2023 - 09:39, Güncelleme: 14.03.2023 - 09:39
 

Samsunlu uzman çavuş Sefer Tangal Şehit Oldu

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 29 yaşındaki Uzman Çavuş Sefer Tangal, görev sırasında kalp krizi geçirmesi nedeniyle şehit oldu.
Manisa'nın Alaşehir ilçesindeki Cezaevi Jandarma Karakol Komutanlığı'nda 4 yıldır görev yapan 29 yaşındaki Uzman Çavuş Sefer Tangal, görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu şehit oldu. Şehit haberi baba ocağına ulaştı Bekar olan ve kardeşi de daha önce kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirtilen şehit Jandarma Uzman Çavuş Sefer Tangal'ın acı haberi Samsun'un Kavak ilçesi Çalbaşı Mahallesi'nde yaşayan ailesine askeri yetkililer tarafından verildi ve evine Türk bayrağı asıldı.
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 29 yaşındaki Uzman Çavuş Sefer Tangal, görev sırasında kalp krizi geçirmesi nedeniyle şehit oldu.

Manisa'nın Alaşehir ilçesindeki Cezaevi Jandarma Karakol Komutanlığı'nda 4 yıldır görev yapan 29 yaşındaki Uzman Çavuş Sefer Tangal, görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu şehit oldu.

Şehit haberi baba ocağına ulaştı

Bekar olan ve kardeşi de daha önce kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirtilen şehit Jandarma Uzman Çavuş Sefer Tangal'ın acı haberi Samsun'un Kavak ilçesi Çalbaşı Mahallesi'nde yaşayan ailesine askeri yetkililer tarafından verildi ve evine Türk bayrağı asıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.