Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

SMA Hastası Havva Karataş'ın Kampanyasında Sona Erişildi

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 24.01.2024 - 11:09, Güncelleme: 24.01.2024 - 12:01
 

SMA Hastası Havva Karataş'ın Kampanyasında Sona Erişildi

Bafra'nın ilk SMA TİP 1 hastası olan Havva Karataş'ın hayat mücadelesine destek olmak amacıyla başlatılan kampanya, %100 hedefine ulaşarak başarı
Bafra'nın ilk SMA TİP 1 hastası olan Havva Karataş'ın hayat mücadelesine destek olmak amacıyla başlatılan kampanya, %100 hedefine ulaşarak başarıyla tamamlanmıştır. Havva Bebeğin gönüllüleri, kampanyanın sona ermesinin ardından Havva gönüllüleri eski Şube Caddesi üzerinden Havva'nın evine kadar bir yürüyüş gerçekleştirdi. Bu duygusal anlarda, toplumun bir araya gelerek Havva'ya destek olması ve kampanya hedefine ulaşması, sevinç ve umut dolu bir atmosfer yarattı. Havva Karataş ve ailesi, kampanyaya katılan herkese teşekkür ederken, toplumun birlik ve dayanışma içinde olmasının ne kadar önemli olduğunu vurgulamışlardır. Kampanyanın başarıyla sona ermesi, SMA hastalığıyla mücadele eden bireylere ve ailelere umut veren bir örnek olmuştur. Özellikle, Figen Şen Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Meclis üyesi ve adayı Özden Yiğit, Zekiye Kurt Aktan,Gülistan Topkaya,  Nesrin Sarı,  özellikle bu süreçte bizleri asla yalnız bırakmayan  abiden daha fazlası olan Milliyetçi Hareket Partisi Bafra Belediye Meclis Üyesi adayı Hasan Aslan abime ve bunların nezdinde kızıma gönül veren tüm abilerimize, ablalarımıza kızımıza gönül veren ama isimlerini hatırlayamadığımız herkese şükranlarımızı sunuyoruz’ dedi.
Bafra'nın ilk SMA TİP 1 hastası olan Havva Karataş'ın hayat mücadelesine destek olmak amacıyla başlatılan kampanya, %100 hedefine ulaşarak başarı

Bafra'nın ilk SMA TİP 1 hastası olan Havva Karataş'ın hayat mücadelesine destek olmak amacıyla başlatılan kampanya, %100 hedefine ulaşarak başarıyla tamamlanmıştır.

Havva Bebeğin gönüllüleri, kampanyanın sona ermesinin ardından Havva gönüllüleri eski Şube Caddesi üzerinden Havva'nın evine kadar bir yürüyüş gerçekleştirdi. Bu duygusal anlarda, toplumun bir araya gelerek Havva'ya destek olması ve kampanya hedefine ulaşması, sevinç ve umut dolu bir atmosfer yarattı.

Havva Karataş ve ailesi, kampanyaya katılan herkese teşekkür ederken, toplumun birlik ve dayanışma içinde olmasının ne kadar önemli olduğunu vurgulamışlardır. Kampanyanın başarıyla sona ermesi, SMA hastalığıyla mücadele eden bireylere ve ailelere umut veren bir örnek olmuştur.

Özellikle, Figen Şen Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Meclis üyesi ve adayı Özden Yiğit, Zekiye Kurt Aktan,Gülistan Topkaya,  Nesrin Sarı,  özellikle bu süreçte bizleri asla yalnız bırakmayan  abiden daha fazlası olan Milliyetçi Hareket Partisi Bafra Belediye Meclis Üyesi adayı Hasan Aslan abime ve bunların nezdinde kızıma gönül veren tüm abilerimize, ablalarımıza kızımıza gönül veren ama isimlerini hatırlayamadığımız herkese şükranlarımızı sunuyoruz’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.