Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Tarihi Karadede Panayırı Ertelendi

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 25.08.2024 - 14:32, Güncelleme: 25.08.2024 - 14:32
 

Tarihi Karadede Panayırı Ertelendi

Tarihi Karadede panayırı olumsuz hava koşullarından dolayı ileri bir tarihe ertelendi.
GÖKDER Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, sel felaketinin şehrimizde büyük çapta etkiler yarattığı ve bu durumun panayır etkinliklerinin güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesini zorlaştırdığı ifade edildi. Felaket sonrası yaşanan altyapı sorunları ve olası güvenlik riskleri göz önüne alındığında, etkinliğin daha uygun koşullarda yapılabilmesi için ileri bir tarihe ertelendi. Yönetim Kurulu adına konuşan BaşkanTurgut Demir, tüm halkımıza, Tarihi Karadede Panayırı'nın ertelenmesi konusunda gösterdikleri anlayış ve sabır için teşekkür etti. Panayırın yeni tarihi olan 1 Eylül 2024 Pazar günü, etkinlikler eksiksiz olarak gerçekleştirilecek ve tüm katılımcılara keyifli bir deneyim sunulması hedeflenecektir. Demir, tüm bafralılara geçmiş olsun dileklerini ileterek, yaşanan olumsuzlukların en kısa sürede bertaraf edilmesini ve panayırın başarılı bir şekilde düzenlenmesini temenni ederiz' dedi.
Tarihi Karadede panayırı olumsuz hava koşullarından dolayı ileri bir tarihe ertelendi.

GÖKDER Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, sel felaketinin şehrimizde büyük çapta etkiler yarattığı ve bu durumun panayır etkinliklerinin güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesini zorlaştırdığı ifade edildi. Felaket sonrası yaşanan altyapı sorunları ve olası güvenlik riskleri göz önüne alındığında, etkinliğin daha uygun koşullarda yapılabilmesi için ileri bir tarihe ertelendi.

Yönetim Kurulu adına konuşan BaşkanTurgut Demir, tüm halkımıza, Tarihi Karadede Panayırı'nın ertelenmesi konusunda gösterdikleri anlayış ve sabır için teşekkür etti. Panayırın yeni tarihi olan 1 Eylül 2024 Pazar günü, etkinlikler eksiksiz olarak gerçekleştirilecek ve tüm katılımcılara keyifli bir deneyim sunulması hedeflenecektir.

Demir, tüm bafralılara geçmiş olsun dileklerini ileterek, yaşanan olumsuzlukların en kısa sürede bertaraf edilmesini ve panayırın başarılı bir şekilde düzenlenmesini temenni ederiz' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.