Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Ülkü Ocakları Ali Kınık ile Bafralıları Coşturdu

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 01.09.2024 - 00:51, Güncelleme: 01.09.2024 - 13:28
 

Ülkü Ocakları Ali Kınık ile Bafralıları Coşturdu

Bafra Ülkü Ocakları, ‘’İstiklal ’den İstikbal’e’’ Ali Kınık konseri ile Bafralılara unutulmaz bir konser verdi.
Konser, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra, Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Ceyhan Düzgün’ün konuşmasıyla başladı. Ülkü Ocakları olarak yaptığımız faaliyetlerin tek bir amacı vardır. Oda geleceğimizin teminatı her şeyimiz olarak gördüğümüz gençlerimiz. Müstakbel neslimizin temiz olması, miskinliği günah, çalışmayı ibadet bilmesi, ahlaklı, fikren ve ilmen dolu çelik gibi bir nesil yetiştirmek yegane gayemizdir. Bunun için çalışmaktan, mücadele etmekten bir an olsun vazgeçmeyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Yurdumuzun düşman işgalinden kurtuluşunu müjdeleyen, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı en derin duygularla kutluyor, başta bu zaferi bizlere emanet eden başkomutanımız Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını kahraman ordumuzu, gazilerimizi ve şehitlerimizi şükranla anıyorum. Bu kutlu organizasyonu onların Aziz ruhuna hediye ediyor emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. “ALİ KINIK RÜZGÂR ESTİRDİ” Konuşmanın ardından sahneye ön sanatçı olarak Alperen Kekilli çıktı, Bozkurt’un ardından Ülkücülerin sanatçısı olarak bilinen Ali Kınık sahne aldı, Kınık sahneye, kurtlar sofrasında, hapiste yatarım, Ali Ayşe’yi seviyor adlı şarkılarını seslendirdi. Konseri izlemeye gelen davetliler, unutulmaz bir akşam yaşarken, zaman zaman sanatçıların söylediği türkülere de eşlik etti. Daha sonra Bafra Ülkü Ocakları’nın Sanatçı Ali Kınık’a verdiği hediyeyle program son buldu. Konsere, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, MHP Merkez yürütme kurulu üyesi Mustafa Çavuş, MHP Merkez disiplin kurulu üyesi Ceyhun Çatalsakal, Samsun MHP İl Başkanı Burhan Mucur, Bafra MHP İlçe Başkanı Emin Usta, Samsun Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Yaşar, SAMKON Genel Başkanı H. Kaya Aşçı, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, daire amirleri, kurum müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Bafra Ülkü Ocakları, ‘’İstiklal ’den İstikbal’e’’ Ali Kınık konseri ile Bafralılara unutulmaz bir konser verdi.

Konser, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra, Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Ceyhan Düzgün’ün konuşmasıyla başladı. Ülkü Ocakları olarak yaptığımız faaliyetlerin tek bir amacı vardır. Oda geleceğimizin teminatı her şeyimiz olarak gördüğümüz gençlerimiz. Müstakbel neslimizin temiz olması, miskinliği günah, çalışmayı ibadet bilmesi, ahlaklı, fikren ve ilmen dolu çelik gibi bir nesil yetiştirmek yegane gayemizdir. Bunun için çalışmaktan, mücadele etmekten bir an olsun vazgeçmeyeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Yurdumuzun düşman işgalinden kurtuluşunu müjdeleyen, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı en derin duygularla kutluyor, başta bu zaferi bizlere emanet eden başkomutanımız Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını kahraman ordumuzu, gazilerimizi ve şehitlerimizi şükranla anıyorum.

Bu kutlu organizasyonu onların Aziz ruhuna hediye ediyor emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.

“ALİ KINIK RÜZGÂR ESTİRDİ”


Konuşmanın ardından sahneye ön sanatçı olarak Alperen Kekilli çıktı, Bozkurt’un ardından Ülkücülerin sanatçısı olarak bilinen Ali Kınık sahne aldı, Kınık sahneye, kurtlar sofrasında, hapiste yatarım, Ali Ayşe’yi seviyor adlı şarkılarını seslendirdi. Konseri izlemeye gelen davetliler, unutulmaz bir akşam yaşarken, zaman zaman sanatçıların söylediği türkülere de eşlik etti. Daha sonra Bafra Ülkü Ocakları’nın Sanatçı Ali Kınık’a verdiği hediyeyle program son buldu.

Konsere, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, MHP Merkez yürütme kurulu üyesi Mustafa Çavuş, MHP Merkez disiplin kurulu üyesi Ceyhun Çatalsakal, Samsun MHP İl Başkanı Burhan Mucur, Bafra MHP İlçe Başkanı Emin Usta, Samsun Ülkü Ocakları Başkanı Gökhan Yaşar, SAMKON Genel Başkanı H. Kaya Aşçı, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, daire amirleri, kurum müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.