Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Vahid'in Fendi, Özgür'ü Yendi

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 06.07.2024 - 12:48, Güncelleme: 06.07.2024 - 12:48
 

Vahid'in Fendi, Özgür'ü Yendi

Özgür Önder'in Bafra Belediye Başkanlığı adaylığı sürecinde partisinin kendi adaylığı sürecinde yalnız bıraktığını ve desteklemediğini iddia ederek Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanlığına ve Ankara Genel Merkeze şikayet dilekçelerini teslim etmiş ve destek istemişti. kendisini proveke ettiği iddiası ile CHP'ye şikayet etmiş,
Özgür Önder'in Bafra Belediye Başkanlığı adaylığı sürecinde partisinin kendi adaylığına destek vermediğini iddia ederek, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun İl Başkanlığına ve Ankara Genel Merkeze şikayet dilekçelerini teslim ederek destek istediği belirtilmişti. Şikayet dilekçesi sürecinde, Özgür Önder, Karaca Medya Ajansı'na 3 defa yayın istemiş hatta Gazeteci Atilla Özer'in sunduğu programda bomba açıklamalar yapacağına dair paylaşımlar yapmıştı. Bu süre zarfında Samsun'da bir internet sitesinde, CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, Başkan Yardımcısı Dursun Ali Sözen ve Bafra Belediye Başkan Adayı Özgür Önder'in ihraç edildiği yönünde haberler çıkmıştı. Ancak bu haberlerin doğruluğu konusunda belirsizlik bulunmaktaydı. İhraç kararı haberlerinin ardından İlçe Başkanı Vahit Perçin ile yapılan görüşmelerde, kendisine herhangi bir ihraç kararının tebliğ edilmediği ve zaman içinde durumun netleşeceği belirtilmişti. CHP Bafra İlçe Başkanlığı Basın Bürosu ise yaptığı açıklamada, bu haberlerin asılsız olduğunu ve Vahit Perçin'in sadece uyarı aldığını belirtmişti. Açıklamada ayrıca, Vahit Perçin'in görevine devam ettiği ve herhangi bir görevden alma durumunun söz konusu olmadığı vurgulanmıştı. Perçin ise bu süreçte görevinin başında olduğunu ve Bafra halkı ile CHP için çalışmaya devam edeceğini dile getirmişti. Başkan Vahit Perçin’in görevden alındığı iddiaları, sosyal medyada ve bazı yerel haber sitelerinde hızla yayılmıştı. Bu durum, CHP Bafra İlçe Teşkilatı ve Perçin’in destekçileri arasında tedirginlik yaratmıştı. Ancak yapılan incelemeler sonucunda, Perçin’in görevden alınmadığı ve yalnızca disiplin kurulu tarafından uyarı aldığı belgelendi. CHP Bafra İlçe Başkanlığı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Başkanımız Vahit Perçin’in görevine devam ettiğini ve herhangi bir görevden alma durumunun söz konusu olmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadelerine yer verdi. Açıklamada ayrıca, asılsız haberlerin yayılmasının partinin itibarını zedelemeye yönelik bir girişim olduğu vurgulandı. Vahit Perçin, “Görevim başındayım. Bafra halkı ve Cumhuriyet Halk Partisi için var gücümle çalışmaya devam edeceğim. Bu tür asılsız iddialar bizi yolumuzdan alıkoyamaz” dedi. Öte yandan Bafra Belediye Başkan Adayı Özgür Önder ise Partiden ihraç edildi.  https://www.karadenizhayat.com/haber-chp-ilce-baskani-baskan-yardimcisi-ve-aday-ihrac-mi-edildi-7664 Samsun'daki haberin linki    
Özgür Önder'in Bafra Belediye Başkanlığı adaylığı sürecinde partisinin kendi adaylığı sürecinde yalnız bıraktığını ve desteklemediğini iddia ederek Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanlığına ve Ankara Genel Merkeze şikayet dilekçelerini teslim etmiş ve destek istemişti. kendisini proveke ettiği iddiası ile CHP'ye şikayet etmiş,

Özgür Önder'in Bafra Belediye Başkanlığı adaylığı sürecinde partisinin kendi adaylığına destek vermediğini iddia ederek, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun İl Başkanlığına ve Ankara Genel Merkeze şikayet dilekçelerini teslim ederek destek istediği belirtilmişti.

Şikayet dilekçesi sürecinde, Özgür Önder, Karaca Medya Ajansı'na 3 defa yayın istemiş hatta Gazeteci Atilla Özer'in sunduğu programda bomba açıklamalar yapacağına dair paylaşımlar yapmıştı. Bu süre zarfında Samsun'da bir internet sitesinde, CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, Başkan Yardımcısı Dursun Ali Sözen ve Bafra Belediye Başkan Adayı Özgür Önder'in ihraç edildiği yönünde haberler çıkmıştı. Ancak bu haberlerin doğruluğu konusunda belirsizlik bulunmaktaydı.

İhraç kararı haberlerinin ardından İlçe Başkanı Vahit Perçin ile yapılan görüşmelerde, kendisine herhangi bir ihraç kararının tebliğ edilmediği ve zaman içinde durumun netleşeceği belirtilmişti. CHP Bafra İlçe Başkanlığı Basın Bürosu ise yaptığı açıklamada, bu haberlerin asılsız olduğunu ve Vahit Perçin'in sadece uyarı aldığını belirtmişti.

Açıklamada ayrıca, Vahit Perçin'in görevine devam ettiği ve herhangi bir görevden alma durumunun söz konusu olmadığı vurgulanmıştı. Perçin ise bu süreçte görevinin başında olduğunu ve Bafra halkı ile CHP için çalışmaya devam edeceğini dile getirmişti.

Başkan Vahit Perçin’in görevden alındığı iddiaları, sosyal medyada ve bazı yerel haber sitelerinde hızla yayılmıştı. Bu durum, CHP Bafra İlçe Teşkilatı ve Perçin’in destekçileri arasında tedirginlik yaratmıştı. Ancak yapılan incelemeler sonucunda, Perçin’in görevden alınmadığı ve yalnızca disiplin kurulu tarafından uyarı aldığı belgelendi.

CHP Bafra İlçe Başkanlığı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Başkanımız Vahit Perçin’in görevine devam ettiğini ve herhangi bir görevden alma durumunun söz konusu olmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadelerine yer verdi. Açıklamada ayrıca, asılsız haberlerin yayılmasının partinin itibarını zedelemeye yönelik bir girişim olduğu vurgulandı.

Vahit Perçin, “Görevim başındayım. Bafra halkı ve Cumhuriyet Halk Partisi için var gücümle çalışmaya devam edeceğim. Bu tür asılsız iddialar bizi yolumuzdan alıkoyamaz” dedi. Öte yandan Bafra Belediye Başkan Adayı Özgür Önder ise Partiden ihraç edildi. 

https://www.karadenizhayat.com/haber-chp-ilce-baskani-baskan-yardimcisi-ve-aday-ihrac-mi-edildi-7664 Samsun'daki haberin linki

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Fazlı
(07.07.2024 05:58 - #710)
CHP bafrada varmı yokmu belli deyil sağada deyiller
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.