Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

23 Nisan Coşkusu Hastaneye Taşındı: Minikler için Unutulmaz Konser

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 24.04.2024 - 12:31, Güncelleme: 24.04.2024 - 12:31
 

23 Nisan Coşkusu Hastaneye Taşındı: Minikler için Unutulmaz Konser

Bafra Aday Okulları, 4. Sınıf öğrencileri 23 Nisan’da hastanede yatan kardeşlerini unutmadı. Onlar için mini konser düzenlediler.
Bafra Aday Okulları, 4. Sınıf öğrencileri 23 Nisan’da hastanede yatan kardeşlerini unutmadı. Onlar için mini konser düzenlediler. Müzik Öğretmeni Mehmet Tokgozol önderliğinde Aday Okulları öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Bafra Devlet Hastanesi'nde yatan çocuklar için özel bir mini konser düzenledi. Etkinlikte, öğrenciler özenle seçilmiş müzik parçalarını seslendirerek hastanedeki minik hastaların moralini yükseltti. Hastane personeli, çocuklar ve aileleri, bu anlamlı etkinliği büyük bir ilgiyle takip etti. Konser öncesinde Mehmet Tokgozol, "Amacımız, çocukların 23 Nisan coşkusunu hastanede de yaşatmak ve onların moralini yükseltmektir. Müzik, insanların ruhunu iyileştiren güçlü bir araçtır. Bu etkinlikle hastanedeki çocuklara bir nebze olsun sevgi ve umut aşılamak istiyoruz" dedi. Etkinlik sırasında çocuklar, klasik Türk şarkılarından popüler müzik parçalarına kadar geniş bir repertuvarla dinleyicilere keyifli anlar yaşattı. Konser sonrasında ise hastanedeki çocuklar, öğrencilerle birlikte müzik enstrümanlarıyla tanışma ve basit ritimler deneme fırsatı buldu. Bafra Devlet Hastanesi personeli de etkinliğe destek vererek, hastanede yatan çocuklara yönelik düzenlenen bu özel etkinliğin ruhunu yansıtan anlamlı bir gün geçirdi. Bu tür etkinliklerin, hastanede yatan çocuklar için moral ve motivasyon kaynağı olduğu belirtilerek, Aday Okulları öğrencilerine ve öğretmenlerine teşekkür edildi.    
Bafra Aday Okulları, 4. Sınıf öğrencileri 23 Nisan’da hastanede yatan kardeşlerini unutmadı. Onlar için mini konser düzenlediler.

Bafra Aday Okulları, 4. Sınıf öğrencileri 23 Nisan’da hastanede yatan kardeşlerini unutmadı. Onlar için mini konser düzenlediler.

Müzik Öğretmeni Mehmet Tokgozol önderliğinde Aday Okulları öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Bafra Devlet Hastanesi'nde yatan çocuklar için özel bir mini konser düzenledi. Etkinlikte, öğrenciler özenle seçilmiş müzik parçalarını seslendirerek hastanedeki minik hastaların moralini yükseltti. Hastane personeli, çocuklar ve aileleri, bu anlamlı etkinliği büyük bir ilgiyle takip etti.

Konser öncesinde Mehmet Tokgozol, "Amacımız, çocukların 23 Nisan coşkusunu hastanede de yaşatmak ve onların moralini yükseltmektir. Müzik, insanların ruhunu iyileştiren güçlü bir araçtır. Bu etkinlikle hastanedeki çocuklara bir nebze olsun sevgi ve umut aşılamak istiyoruz" dedi. Etkinlik sırasında çocuklar, klasik Türk şarkılarından popüler müzik parçalarına kadar geniş bir repertuvarla dinleyicilere keyifli anlar yaşattı. Konser sonrasında ise hastanedeki çocuklar, öğrencilerle birlikte müzik enstrümanlarıyla tanışma ve basit ritimler deneme fırsatı buldu.

Bafra Devlet Hastanesi personeli de etkinliğe destek vererek, hastanede yatan çocuklara yönelik düzenlenen bu özel etkinliğin ruhunu yansıtan anlamlı bir gün geçirdi. Bu tür etkinliklerin, hastanede yatan çocuklar için moral ve motivasyon kaynağı olduğu belirtilerek, Aday Okulları öğrencilerine ve öğretmenlerine teşekkür edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.