Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafra İsmet İnönü İlkokulu'nda 23 Nisan Coşkusu

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.04.2024 - 19:29, Güncelleme: 23.04.2024 - 19:43
 

Bafra İsmet İnönü İlkokulu'nda 23 Nisan Coşkusu

İsmet İnönü İlkokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladı.
İsmet İnönü İlkokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşkuyla ve heyecanla kutladı. Okulda düzenlenen kutlama programı, 20 farklı sınıfın katılımıyla renkli ve çeşitli gösterilere ev sahipliği yaptı. Öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte özenle hazırladıkları gösterilerini sahnelediler ve bu etkinlik velilerin büyük ilgisini çekti. Okul Müdürü Meut Önay, Programa katılımın yoğun olması, velilerin okul etkinliklerine gösterdiği destek bizleri çok mutlu etti. Okulun başarılı ve coşkulu bir şekilde gerçekleştirdiği bu etkinlikte, emeği geçen tüm değerli öğretmenlerimize ve öğrencilere teşekkür ediyoruz. Ayrıca velilerimize de katılımları ve desteği için ayrıca minnettarız. Çocuklarımızın bayramını coşkuyla kutladığımız bu özel gün, okul topluluğumuzun birlik ve beraberliğini de pekiştirmiştir' dedi.
İsmet İnönü İlkokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladı.

İsmet İnönü İlkokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşkuyla ve heyecanla kutladı. Okulda düzenlenen kutlama programı, 20 farklı sınıfın katılımıyla renkli ve çeşitli gösterilere ev sahipliği yaptı. Öğrenciler, öğretmenleriyle birlikte özenle hazırladıkları gösterilerini sahnelediler ve bu etkinlik velilerin büyük ilgisini çekti.

Okul Müdürü Meut Önay, Programa katılımın yoğun olması, velilerin okul etkinliklerine gösterdiği destek bizleri çok mutlu etti. Okulun başarılı ve coşkulu bir şekilde gerçekleştirdiği bu etkinlikte, emeği geçen tüm değerli öğretmenlerimize ve öğrencilere teşekkür ediyoruz. Ayrıca velilerimize de katılımları ve desteği için ayrıca minnettarız. Çocuklarımızın bayramını coşkuyla kutladığımız bu özel gün, okul topluluğumuzun birlik ve beraberliğini de pekiştirmiştir' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.