Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafra'nın ilk çocuk şenliği, Kalpleri Isıttı

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 26.04.2024 - 01:27, Güncelleme: 26.04.2024 - 01:27
 

Bafra'nın ilk çocuk şenliği, Kalpleri Isıttı

Bafra'nın ilk ve tek Çocuk Şenliği Bafra Asırlık Büyük Parkta Çocukların katılımı ile gerçekleşti.
Bafra Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Büyük Park’ta 23 Nisan etkinlikleri kapsamında ‘Çocuk Şenliği’ düzenledi. Bu özel etkinlik, Bafra'da bir ilki gerçekleştiren Meslek Lisesi Okul Öncesi Bölümü tarafından titizlikle organize edildi. Katılımcılar arasında Bafra İlçe Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Okul Müdürü Yıldıray Baş, okul öğretmenleri, okulun uygulamalı anaokulu bölümünde bulunan öğrencileri ve velileri yer aldı. Etkinlik, çocukların ve ailelerin keyifli vakit geçirebileceği çeşitli aktivitelerle doluydu. Şenlik boyunca düzenlenen etkinliklerde çocuklar, eğlenceli yarışmalara katılarak ödüller kazandılar ve şekerden hazırlanmış özel madalyaların sahibi oldular. Dönme dolap, şişme oyun alanı, dart, kinetik kum, halka atma, basket atma, boyama gibi birçok aktiviteyle çocuklar neşeli anlar yaşadılar. Okul Müdürü Yıldıray Baş, etkinliğin büyük ilgi görmesinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı bir organizasyon planladıklarını ve tüm anaokullarını etkinliğe dahil ederek daha geniş bir katılımı hedeflediklerini belirtti. Etkinliğin başından sonuna kadar organizasyonu üstlenen Çocuk Gelişimi Öğretmeni Nurten Debreli ise, etkinlik için 3 ay boyunca titizlikle hazırlandıklarını ve öğretmenlerin ve öğrencilerin yoğun emekleriyle bu özel etkinliğin başarıyla gerçekleştirildiğini ifade etti. Nurten Debreli ayrıca, gelecek yıllarda da benzer etkinliklerle çocukların mutluluğuna katkı sağlamayı sürdüreceklerini vurguladı.
Bafra'nın ilk ve tek Çocuk Şenliği Bafra Asırlık Büyük Parkta Çocukların katılımı ile gerçekleşti.

Bafra Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Büyük Park’ta 23 Nisan etkinlikleri kapsamında ‘Çocuk Şenliği’ düzenledi. Bu özel etkinlik, Bafra'da bir ilki gerçekleştiren Meslek Lisesi Okul Öncesi Bölümü tarafından titizlikle organize edildi. Katılımcılar arasında Bafra İlçe Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Okul Müdürü Yıldıray Baş, okul öğretmenleri, okulun uygulamalı anaokulu bölümünde bulunan öğrencileri ve velileri yer aldı.

Etkinlik, çocukların ve ailelerin keyifli vakit geçirebileceği çeşitli aktivitelerle doluydu. Şenlik boyunca düzenlenen etkinliklerde çocuklar, eğlenceli yarışmalara katılarak ödüller kazandılar ve şekerden hazırlanmış özel madalyaların sahibi oldular. Dönme dolap, şişme oyun alanı, dart, kinetik kum, halka atma, basket atma, boyama gibi birçok aktiviteyle çocuklar neşeli anlar yaşadılar.

Okul Müdürü Yıldıray Baş, etkinliğin büyük ilgi görmesinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı bir organizasyon planladıklarını ve tüm anaokullarını etkinliğe dahil ederek daha geniş bir katılımı hedeflediklerini belirtti.

Etkinliğin başından sonuna kadar organizasyonu üstlenen Çocuk Gelişimi Öğretmeni Nurten Debreli ise, etkinlik için 3 ay boyunca titizlikle hazırlandıklarını ve öğretmenlerin ve öğrencilerin yoğun emekleriyle bu özel etkinliğin başarıyla gerçekleştirildiğini ifade etti. Nurten Debreli ayrıca, gelecek yıllarda da benzer etkinliklerle çocukların mutluluğuna katkı sağlamayı sürdüreceklerini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.