Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Beraber Alkol Aldığı Arkadaşını Öldürdü

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 16.04.2024 - 10:03, Güncelleme: 16.04.2024 - 13:10
 

Beraber Alkol Aldığı Arkadaşını Öldürdü

Samsun'un Bafra İlçesinde meydana gelen olayda, bir kişi beraber alkol aldığı arkadaşını öldürdü
Samsun’un Bafra İlçesi'nde meydana gelen olayda, beraber alkol aldığı arkadaşını henüz nedeni belirsiz bir sebepten ötürü öldürdü. Olay, dün gece 04.00 sularında gerçekleşti. İddiaya göre, gündüz arkadaşı Salih Kaplanoğlu (45) ile alkol almaya başlayan Hakan İ. (48), gece tartışmaya başladılar. Alkolün etkisiyle Hakan İ., iddiaya göre arkadaşı Salih Kaplanoğlu’nu döverek ve bıçaklayarak  öldürdü. Cinayeti işledikten sonra polisi arayan zanlı, "Ben birisini öldürdüm, gelin" dedi. İddiaya göre, yerde yatanı tanımadığını söyleyen zanlı daha sonra gözaltına alınarak Bafra Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. Salih Saplanoğlu'nun kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonucunda belli olacak.  Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Samsun'un Bafra İlçesinde meydana gelen olayda, bir kişi beraber alkol aldığı arkadaşını öldürdü

Samsun’un Bafra İlçesi'nde meydana gelen olayda, beraber alkol aldığı arkadaşını henüz nedeni belirsiz bir sebepten ötürü öldürdü. Olay, dün gece 04.00 sularında gerçekleşti. İddiaya göre, gündüz arkadaşı Salih Kaplanoğlu (45) ile alkol almaya başlayan Hakan İ. (48), gece tartışmaya başladılar. Alkolün etkisiyle Hakan İ., iddiaya göre arkadaşı Salih Kaplanoğlu’nu döverek ve bıçaklayarak  öldürdü. Cinayeti işledikten sonra polisi arayan zanlı, "Ben birisini öldürdüm, gelin" dedi. İddiaya göre, yerde yatanı tanımadığını söyleyen zanlı daha sonra gözaltına alınarak Bafra Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü.

Salih Saplanoğlu'nun kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonucunda belli olacak.

 Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.