Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Birlik ve Destek: Başkan Kılıç'a Yönelik Samimi Ziyaretler

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 18.04.2024 - 14:30, Güncelleme: 18.04.2024 - 14:30
 

Birlik ve Destek: Başkan Kılıç'a Yönelik Samimi Ziyaretler

31 Mart yerel seçimleri sonucunda vatandaşların teveccühü ile yeniden Bafra Belediye Başkanı olarak seçilen Hamit Kılıç’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.
Mazbata alım töreninden itibaren hafta boyunca yoğun bir ziyaretçi akını ile karşılaşan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, başkanlık makamında tebrikleri kabul ediyor. Hayırlı olsun ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kılıç: “İl ve ilçe müdürlüklerimizin, siyasi partilerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın, derneklerimizin, hemşehrilerimizin ve esnaflarımızın yoğun desteğini ziyaretler boyunca hissediyoruz. Yeni dönemimiz için uzaktan yakından buraya gelen, desteğini hissettirip tebriklerini ileten herkese gönülden teşekkür ediyorum. Birliğimizden aldığımız güç ile Bafra’mız için, güçlü yarınlarımız için çalışmaya, verdiğimiz sözleri yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.
31 Mart yerel seçimleri sonucunda vatandaşların teveccühü ile yeniden Bafra Belediye Başkanı olarak seçilen Hamit Kılıç’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Mazbata alım töreninden itibaren hafta boyunca yoğun bir ziyaretçi akını ile karşılaşan Bafra

Belediye Başkanı Hamit Kılıç, başkanlık makamında tebrikleri kabul ediyor. Hayırlı olsun ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kılıç: “İl ve ilçe müdürlüklerimizin, siyasi partilerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın, derneklerimizin, hemşehrilerimizin ve esnaflarımızın yoğun desteğini ziyaretler boyunca hissediyoruz. Yeni dönemimiz için uzaktan yakından buraya gelen, desteğini hissettirip tebriklerini ileten herkese gönülden teşekkür ediyorum.

Birliğimizden aldığımız güç ile Bafra’mız için, güçlü yarınlarımız için çalışmaya, verdiğimiz sözleri yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.